char_affect.cpp arat
İçinde bul
Altına ekle
Kod:
bool CHARACTER::RemoveAffect(CAffect * pkAff)
İçinde bul
Kod:
CheckMaximumPoints();
Altına ekle
Kod:
if (AFFECT_POLYMORPH == pkAff->dwType)
ComputeBattlePoints();
Biz oyuncu insanlarız fakat herkes gibi A'dan Z'ye oyuncular gibi olmamız beklenemez. Biz soruna bu şekilde çözüm getirdik bilmediğimizde bir konu olduğundan yorumlara açığız.
*** Bu düzenlemeye göre ilk başta ne damage vurursanız otopot açıp kapasanız bile damageniz değişmez.
*** Bu düzenlemeye göre ilk başta ne damage vurursanız otopot açıp kapasanız bile damageniz değişmez.
Bu bir şey yapınca mı oluyor ben sorunu mu yanlış anladım acaba. Oto pot aç kapat yapıyorum kapalı vuruyorum açık vuruyorum aynı damageler. @atakanbakirBiz oyuncu insanlarız fakat herkes gibi A'dan Z'ye oyuncular gibi olmamız beklenemez. Biz soruna bu şekilde çözüm getirdik bilmediğimizde bir konu olduğundan yorumlara açığız.
mavi otopotu kapat dönüşüme geç slota vur ardından otopot aç kapa sonra vur damage değişiklik gösteriyorBu bir şey yapınca mı oluyor ben sorunu mu yanlış anladım acaba. Oto pot aç kapat yapıyorum kapalı vuruyorum açık vuruyorum aynı damageler. @atakanbakir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)