Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

BOT HESAP

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR BOT HESAP AÇMAK İSTİYORUM. M24PRO MU M2BOB MU HANGİSİ DAHA İYİ SİZCE YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?

2 botta şuan karmaşık durumda yeni login sistemi geldi ve güncelleme konusunda sıkıntılar yaşanabilir bu soruna kesin bir cevap vermek şuan için imkansız gibi görünüyor bot hesap yapacaksan yeni login sistemi buna engel olur

2 botta şuan karmaşık durumda yeni login sistemi geldi ve güncelleme konusunda sıkıntılar yaşanabilir bu soruna kesin bir cevap vermek şuan için imkansız gibi görünüyor bot hesap yapacaksan yeni login sistemi buna engel olur
1 haftalık denemek için yapmayı düşünüyorum login sistemi bota engel olursada sorun olmaz normal kullanırım sizin tavsiyeniz hangisi ? ve detaylı bir kullanıma nasıl ulaşabilirim ?

1 haftalık denemek için yapmayı düşünüyorum login sistemi bota engel olursada sorun olmaz normal kullanırım sizin tavsiyeniz hangisi ? ve detaylı bir kullanıma nasıl ulaşabilirim ?
Dediğim gibi yanlış bilgi veripte seni yanıltmak istemem m24pro kapalı kutu gibidir şuan ne yaptılar bilmem m2bobda'da sıkıntılar var normalde m24 pro m2bobtan bir tık daha iyi ama şu durumda dediğim gibi yorum yapmak doğru olmaz. 2 sinide deneyip sana uygun geleni satın alabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri