InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Ne kadar güvenli ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 261

Yakuber

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
4,504
Çözüm
3
Online süresi
27d 2h
Reaksiyon Skoru
7,257
Altın Konu
60
Başarım Puanı
487
MmoLira
954
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar , CS :GO şu sıralar düzenli oynadığım için , 5 ve 10 yıllık oyuncu jetonu bulanan hesap satın alacağım , bu hesapların ortalama fiyatı , 15 ila 30 lira arasında , vaad edilen ise ; şu şekildedir;

Digit Hesaplar; 2007-2013 başlarında oluşturulmuş hizmet süresi yüksek steam hesapları ile karşınızdayız! Digit Nedir ? Digit, steam hesabınızın kimliğinin hane sayısıdır nasıl ki sizlerin bir kimlik numarası varsa steam hesaplarınızın da birer kimlik numarası vardır. Bir hesabın digiti yani hane sayısı ne kazar düşük/az olursa o hesap o kadar eski ve değerlidir. Hesaplar ilk oluşturulduğu mail ve şifre ile gönderimi yapılacaktır mail ve şifre değişikliğini gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Hesaplarda kesinlikle harcama yapılmamıştır belirtilen yıllarda açılıp bir köşede bekletilmiştir.

Ek olarak , ben devir aldıktan sonra tüm bilgileri güncelledikten sonra bana hesabı satmış olan her kimse geri alabilme ihtimali nedir ? ben böyle bir hesap aldığımda envanterini dizeceğime emin olduğum için bu konuda tereddütte kaldım.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba, konu ile yakından ilgileniyorum. Özellikle mail adresi ilk kullanıcı olanını satın alabilirsiniz. Yani diyeceğim odur ki ilk mail adresi sizin olsun maili siz oluşturursanız her hangi bir sorun yaşamazsınız.
Selamlar , CS :GO şu sıralar düzenli oynadığım için , 5 ve 10 yıllık oyuncu jetonu bulanan hesap satın alacağım , bu hesapların ortalama fiyatı , 15 ila 30 lira arasında , vaad edilen ise ; şu şekildedir;

Digit Hesaplar; 2007-2013 başlarında oluşturulmuş hizmet süresi yüksek steam hesapları ile karşınızdayız! Digit Nedir ? Digit, steam hesabınızın kimliğinin hane sayısıdır nasıl ki sizlerin bir kimlik numarası varsa steam hesaplarınızın da birer kimlik numarası vardır. Bir hesabın digiti yani hane sayısı ne kazar düşük/az olursa o hesap o kadar eski ve değerlidir. Hesaplar ilk oluşturulduğu mail ve şifre ile gönderimi yapılacaktır mail ve şifre değişikliğini gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Hesaplarda kesinlikle harcama yapılmamıştır belirtilen yıllarda açılıp bir köşede bekletilmiştir.

Ek olarak , ben devir aldıktan sonra tüm bilgileri güncelledikten sonra bana hesabı satmış olan her kimse geri alabilme ihtimali nedir ? ben böyle bir hesap aldığımda envanterini dizeceğime emin olduğum için bu konuda tereddütte kaldım.

Merhaba yakup,

Steam hesabı ile satan satıcılara güvene bilirsin mail ve telefon guard aktif edersen herhangi bir problem olmayacaktır
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0

Digit Hesaplar; 2007-2013 başlarında oluşturulmuş hizmet süresi yüksek steam hesapları ile karşınızdayız! Digit Nedir ? Digit, steam hesabınızın kimliğinin hane sayısıdır nasıl ki sizlerin bir kimlik numarası varsa steam hesaplarınızın da birer kimlik numarası vardır. Bir hesabın digiti yani hane sayısı ne kazar düşük/az olursa o hesap o kadar eski ve değerlidir. Hesaplar ilk oluşturulduğu mail ve şifre ile gönderimi yapılacaktır mail ve şifre değişikliğini gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Hesaplarda kesinlikle...
Merhaba, konu ile yakından ilgileniyorum. Özellikle mail adresi ilk kullanıcı olanını satın alabilirsiniz. Yani diyeceğim odur ki ilk mail adresi sizin olsun maili siz oluşturursanız her hangi bir sorun yaşamazsınız.

Merhaba yakup,

Steam hesabı ile satan satıcılara güvene bilirsin mail ve telefon guard aktif edersen herhangi bir problem olmayacaktır

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri