Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
fotoğraflar harici sistem yok şuanKadim efsun var mı? Varsa eklenebilir.
çok teşekkür ederim hocam eyvallahLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.game mysql burdan kur
game ve client srcyide burdan build et
ama o sunucuda gcc8 kur
kurmak için puttye pkg install gcc8 yazıp gelen herşeye evet demen yeterli
sonraa game srcni build edip srv1/share/bin dizinine at ismini değiştirip
ben var olan filesde baya bir değişiklilk yaptım bunu kullanmak beni epeyce geriye atacaktır. Düzenlediğin dosyaları hatırlıyor musun sana bakarak karşılaştırma yapayım kendim çözmeyi deneyim.filesin alt yapı olarak ilk versiyonunda vardı düzelttim onu
düzenlediysen direk dosya olarak alman imkansız üzerine sistem olarak eklemen gerekiyor ve sistemlerin hepsi forumda olan çalışan sistemlerben var olan filesde baya bir değişiklilk yaptım bunu kullanmak beni epeyce geriye atacaktır. Düzenlediğin dosyaları hatırlıyor musun sana bakarak karşılaştırma yapayım kendim çözmeyi deneyim.
Hepsi değil ya sistemlerin sadece hızlı ch'nin dosyalarını hatırlıyor musun demek istemiştim. Hani default pakette sorunlu ya sende çözmüşsün sadece hızlı ch'yi nasıl çözdüğüne bakıp kendimde uygulamak istedimdüzenlediysen direk dosya olarak alman imkansız üzerine sistem olarak eklemen gerekiyor ve sistemlerin hepsi forumda olan çalışan sistemler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)