HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Selamlar.
Ben [STL]Nyx Son zamanlarda Server'ımıza karşı çok başlıklar açıldı.
Daha yeniyiz bende hatrı olan arkadaşlara item verdim emeği geçenlere yani..
Ne yazk ki birisi öyle arsız çıktı ki kıskançlık yaptı hile kullandı küfür etti göz yumdum..
En sonunda bana karşı geldi onu Sever'dan def ettim.
Ben Server'ı sizler bizler eğlenin diye açtım.Ne parayla item sattım ne başka bir şey..
Oyunda 100 kişi şu an online.Ben çıkarcı fesat biri olsam onca başlığa rağmen bu kadar oyuncu şu an olmazdı.Daha bu gün açıldı akşam üzeri.
Hilecileri banlamıyormuşum arkadaşlar 4x diye bir hile programı var bilirsiniz oyuncular hemen hepsi bu programıkullanırlar engelleyebildiklerimi engelledim.Yapamadıklarımda suç oldu.Her neyse ben yinede gelip görmenizi isterim .Az önce evenet yaptım haksızlık var dediler.Azrail çağırdık düşen sandıklardan den geleni sırayla aldılar.Yine arsızlık ypanlar fazla almaya kalktı banlanınca burada başlık açtılar.Benim bir suçum yok katkısı olan herkese item verdim.
Sitemiz : www.houseofnight.pvpserverlar.com
Sorularınız için : houseofnightmt2@hotmail.com
Server kasmalıdır çünkü uzun bir süre açığız.
5000 user kapasitemiz var.
Her istediğiniz elinizin altında bende elimden geldiğince ilgileniyorum iyi geceler iyi akşamlar hepinize.
P Npcsi var.
Ultra Isınlacı var.
Eventlar sık sık yapılır.
Başlangıç 36 dır.
Skilleriniz,dönşüm,liderlik ve diğerleri perfect olur at skilleride dahil.
Droplar %1000
Epic her köyde var.
Başlangıç ve diğer 61 level itemleride mevcuttur.
Ben [STL]Nyx Son zamanlarda Server'ımıza karşı çok başlıklar açıldı.
Daha yeniyiz bende hatrı olan arkadaşlara item verdim emeği geçenlere yani..
Ne yazk ki birisi öyle arsız çıktı ki kıskançlık yaptı hile kullandı küfür etti göz yumdum..
En sonunda bana karşı geldi onu Sever'dan def ettim.
Ben Server'ı sizler bizler eğlenin diye açtım.Ne parayla item sattım ne başka bir şey..
Oyunda 100 kişi şu an online.Ben çıkarcı fesat biri olsam onca başlığa rağmen bu kadar oyuncu şu an olmazdı.Daha bu gün açıldı akşam üzeri.
Hilecileri banlamıyormuşum arkadaşlar 4x diye bir hile programı var bilirsiniz oyuncular hemen hepsi bu programıkullanırlar engelleyebildiklerimi engelledim.Yapamadıklarımda suç oldu.Her neyse ben yinede gelip görmenizi isterim .Az önce evenet yaptım haksızlık var dediler.Azrail çağırdık düşen sandıklardan den geleni sırayla aldılar.Yine arsızlık ypanlar fazla almaya kalktı banlanınca burada başlık açtılar.Benim bir suçum yok katkısı olan herkese item verdim.
Sitemiz : www.houseofnight.pvpserverlar.com
Sorularınız için : houseofnightmt2@hotmail.com
Server kasmalıdır çünkü uzun bir süre açığız.
5000 user kapasitemiz var.
Her istediğiniz elinizin altında bende elimden geldiğince ilgileniyorum iyi geceler iyi akşamlar hepinize.
P Npcsi var.
Ultra Isınlacı var.
Eventlar sık sık yapılır.
Başlangıç 36 dır.
Skilleriniz,dönşüm,liderlik ve diğerleri perfect olur at skilleride dahil.
Droplar %1000
Epic her köyde var.
Başlangıç ve diğer 61 level itemleride mevcuttur.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)