Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2000TL LONCA ÖDÜLÜ / 500 TL BİREYSEL / M2MARSİA / Türkiyenin En Büyük Ws Lik Sunucusu ++

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calıkusu_tr

Level 1
Üye
Konular
7
Online süresi
1g 53585s
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
Başarım Puanı
22
TM Yaşı
5 Yıl 1 Ay 26 Gün
MmoLira
63
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

logo.png

homepage.pngregister.pngdownload.png
m2Marsia Olarak İlk Açılan Emek Server'imizden Sonra Sizlere Wslik Server Olarak Kusursuz Bir Hizmet Vermeye Hazırız . Profesyonel Yönetim Kadromuz Çekiliş Ve Turnuvalarımız İle Eğlencenin Doruk Noktasına Ulaşmaya Ne Dersiniz ? Eşit Damage Ve Kusursuz Savaş Zevkini Yaşamak İçin Hepinizi Sunucumuza Bekliyoruz .
Üstelik ... EDİT YOK . 75 SİLAHLARI YOK . EFSUNLU KOSTUMLER YOK ! Turnuva Ve Çekilişler İçin Dİscord Kanalımıza Gelmeyi Unutmayın ... [CALIKUSU]

giriş.png

5.png

3.png

153271828_3240939646134596_8936026103391277133_o.jpg

4.png

Son düzenleme:
Lonca Olarak Ordayız (AYNASIZLAR)

Uzun zamandır böyle bir Server arıyorduk kesinlikle loncam ile orda olacağım beklemedeyiz

Loncamla geliyorum bileğine güveneni karşımıza bekleriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri