Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

CALIKUSU / TEMİZ İNDEX PAYLAŞIMI 2021-02-25

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Ay hiç güleceğim yoktu akşam akşam güldürdün epey eyw kardesimde yani abuk subuk konuşmak senin karakterinde mevcut, senin gibileri uyarıp farkındalık oluşturmak için dürtmeye çalışmak elbette hata herkesin karakterini bilemiyorum maalesef tabir ve başlık bilgilendirmelerin yanlış aciksiz bilmem ne diyince adam html css in ırzına geçti sandım yani htmlde sen ne açık kapaticaksinki ne açığı olabilirmi sallamasyon uyduruk uyduruk yazıp gecmissin prim meselesinr gelince sen kendi zihniyetinde mevcut olan bir düşünceyi veya hedefi artık her neyse herkezde var sanıyorsun herkes benim düşündüğüm gibi sanıyorsun yanılıyorsun boş konuşup daha fazla kendini batırma üslubuna dikkat et

Ay hiç güleceğim yoktu akşam akşam güldürdün epey eyw kardesimde yani abuk subuk konuşmak senin karakterinde mevcut, senin gibileri uyarıp farkındalık oluşturmak için dürtmeye çalışmak elbette hata herkesin karakterini bilemiyorum maalesef tabir ve başlık bilgilendirmelerin yanlış aciksiz bilmem ne diyince adam html css in ırzına geçti sandım yani htmlde sen ne açık kapaticaksinki ne açığı olabilirmi sallamasyon uyduruk uyduruk yazıp gecmissin prim meselesinr gelince sen kendi zihniyetinde mevcut olan bir düşünceyi veya hedefi artık her neyse herkezde var sanıyorsun herkes benim düşündüğüm gibi sanıyorsun yanılıyorsun boş konuşup daha fazla kendini batırma üslubuna dikkat et

Merhaba Hakan,

Başlıkta Açıksız bugsuz yazması neyi değiştirir kişinin bilgisi olup olmaması önemli değil önemli olan bu foruma emek sarf edip konu paylaşması kategoride sende paylaşım yapıyorsun art niyetli olmadığını bilerek bunu söylemek istiyorum aynı kişi senin konuna yorum yaparsa bu şekilde sende aynı karşılığı verirsin güleceksin belki HTTrack ile çekmesi basit olan bir şey evet basit emek verip paylaşım yapan herkesin bu şekilde yorumlamamak gerek.

Daha önceki Başlığı : CALIKUSU / TEMİZ AÇIKSIZ İNDEX PAYLAŞIMI
Şimdiki Başlığı : CALIKUSU / TEMİZ İNDEX PAYLAŞIMI

Umarım anlatabilmişimdir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri