Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Neden Kimse Gelmiyor Yanlışımız Ne

Sameteserxx

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
17
Online süresi
9g 55069s
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
Başarım Puanı
87
TM Yaşı
6 Yıl 9 Ay 1 Gün
MmoLira
550
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1.500 Görülme olmasına ragmen türkmmodan bildirim reklamı almamıza ragmen neden oyuncu gelmıyor biri bana bunu acıklasın sadece burda degılkı reklam vermedıgımız yer yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
her türlü files oynanıyor filesle alakalı birşey değilki anlam vermek zor tanıtım yapmak için çok büyük mevla lazım ancak elimizdekilerle ancak bukadar oluyor baska forumlarada reklam verıldi görülme oranı hemen hemen aynı

Pvp sektöründe belli başlı isimler var onlar dışındakiler bu sen de olursun ben de, tamamen vakit kaybı. Bu sektörü tekelleştiren isimler kitleye hakimler yani nereye reklam verilir, hangi YouTuber a reklam verilir gibi gibi bir sürü etmeni biliyorlar ve şunu da belirtmek isterim o kadar kendilerinden eminler ki benim 1 ay öncesinden duyurduğum açılış tarihinde oyun açacak bu para babalarindan biri bu tarihten 4 gün öncesinde duyurup reklamlara başlayacak kadar da rahat durumda. Kısaca biz gereksiz kalabalik yaratiyoruz boş hayaller peşinde koşmayalım bu sektörde bir adil rekabet kurumu olmadığı sürece de boş hayallere devam ederiz.

doğru söylüyorsun Hayaller ve Gerçekler

Merhaba,

Tanıtım yapmak başlı başına bir kriterdir. Sayısını bilmediğimiz bir çok sunucu var. Bunu şu şekilde örneklendirebiliriz arz ve talep olarak duruma göz atalım.

Örnek verelim İstanbul'da en yeni en son yapılan ve önceki köprülerden daha sağlam yapılan bir köprü var.

Fakat vatandaşların talepleri eski köprüyü kullanmak yönünde evlerine daha yakın olduğunu düşündükleri ve bir çok farklı sebepten bu güzergahı kullanıyorlar.

Yeni olmasına rağmen tanıtımı tüm kanallardan yapılmasına rağmen rehavet görmüyor. Fakat bu köprü diğerlerinden çok farklı olsaydı. Hayal gücümüzü kullanalım bu köprü yürüyen merdiven gibi yolu bant gibi hareket etseydi ilgi çekebilirdi.

Özetle diğerlerinden farklı olmalısınız. Bu piyasada çok farklı olmalısınız.

-Planlama yapmalısınız

Merhaba,

Tanıtım yapmak başlı başına bir kriterdir. Sayısını bilmediğimiz bir çok sunucu var. Bunu şu şekilde örneklendirebiliriz arz ve talep olarak duruma göz atalım.

Örnek verelim İstanbul'da en yeni en son yapılan ve önceki köprülerden daha sağlam yapılan bir köprü var.

Fakat vatandaşların talepleri eski köprüyü kullanmak yönünde evlerine daha yakın olduğunu düşündükleri ve bir çok farklı sebepten bu güzergahı kullanıyorlar.

Yeni olmasına rağmen tanıtımı tüm kanallardan yapılmasına rağmen rehavet görmüyor. Fakat bu köprü diğerlerinden çok farklı olsaydı. Hayal gücümüzü kullanalım bu köprü yürüyen merdiven gibi yolu bant gibi hareket etseydi ilgi çekebilirdi.

Özetle diğerlerinden farklı olmalısınız. Bu piyasada çok farklı olmalısınız.

-Planlama yapmalısınız
çok açıklayıcı oldu ancak bu kadar butceyle bu kadar yenılık oluyor adamlar fıleslerı 500tl den acıyor keseyı sadece files benm kurmus oldugum servere 1500 tl para harcanmasına ragmen glmıyor nekadar harcıyacagız ki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)