HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bende paket hatası alıyorum sistemde bi sıkıntımı var?
Paket hatası büyük ihtimal client src de serde tanımlanan packet_info benzeri bir tanımlama client de eksik gibi duruyor.Bende paket hatası alıyorum sistemde bi sıkıntımı var?
Kodda eksikler ve hatalar mevcut yol iyi ama bu yapı gelişir olgunlaşırsa ancak o zaman kullanılabilir.
@Dev Quark sorunları düzelttim sıkıntı computepoints in en sonlarında paketi gönderdiği yerde
Koddaki incelemem sonucunda görünen hatalar:
1- Dinamik paket yapısı hatalı bu kodu yazıp paket yapısında hata yapılması kasıtlı bozuk paylaşılmış olabileceğini işaret ediyor.
2- Hesaplama hataları oluşturabilir çok detaylı test edilmeli. İtem tak çıkarma işleminde point change ile bonuslar işleyip sonrasında bu çalıştığında değerlerde bozulma olabilir.
3- Eksik kodlar mevcut.
daha farklı sorunlar olabilir kurup detaylı incelemek gerek.
1- Dinamik paket yapısı hatalı bu kodu yazıp paket yapısında hata yapılması kasıtlı bozuk paylaşılmış olabileceğini işaret ediyor.
2- Hesaplama hataları oluşturabilir çok detaylı test edilmeli. İtem tak çıkarma işleminde point change ile bonuslar işleyip sonrasında bu çalıştığında değerlerde bozulma olabilir.
3- Eksik kodlar mevcut.
Bu optimizasyon konusunda ilk izleniminiz neler iyi ve kötü yanları ? bunun hakkında bizi aydınlatabilirmisiniz.@Dev Quark sorunları düzelttim sıkıntı computepoints in en sonlarında paketi gönderdiği yerde
@[C]MartinKoddaki incelemem sonucunda görünen hatalar:
3- Eksik kodlar mevcut.
Bu optimizasyon konusunda ilk izleniminiz neler iyi ve kötü yanları ? bunun hakkında bizi aydınlatabilirmisiniz.
Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)