HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tüm paketleri karşılaştırmam gerekmiyor değil mi? Eklediklerimin değerleri aynı ikisi de 219 belirledimPacketlerinde uyumsuzluk var game src ve client src packet.hlarini kontrol et veya root dosyasında herhangi bir değisiklikten de kaynaklanıyor olabilir
Karşılaştırmanda gerekebilirtüm paketleri karşılaştırmam gerekmiyor değil mi? Eklediklerimin değerleri aynı ikisi de 219 belirledim
İsimleri bile aynı değil ki neye göre karşılaştıracağım en yakın örneği bu konuda eklediğimiz 2 headergc nin (clientsrc ve gamesrcde) birbiriinden farklı olmasıKarşılaştırmanda gerekebilir
Başka türlü bir çözüm sunamiyorum sana ama başka arkadaşlar belki başka şekilde yardımcı olabilir.İsimleri bile aynı değil ki neye göre karşılaştıracağım en yakın örneği bu konuda eklediğimiz 2 headergc nin (clientsrc ve gamesrcde) birbiriinden farklı olması
sadece ilk kodları değiştirirsen sorun olmaz güncelleme olarak verileni eklersen paket hatası ile karşılaşırsın kodlar tam değilİsimleri bile aynı değil ki neye göre karşılaştıracağım en yakın örneği bu konuda eklediğimiz 2 headergc nin (clientsrc ve gamesrcde) birbiriinden farklı olması
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)