C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Server Paket Optimizasyonu ComputePoint Deneysel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [C]Martin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kime ne oldu daha açıklayıcı olabilirmisiniz bu paylaştığım kodlar olumlu mu olumsuz mu arkadaşınızın başına gelene göre
Ne olumlu ne olumsuz diyebiliyorum çünkü o zaman için sorun çözüme kavuşmamıştı şuan mobil olduğum için kodlarınızı komple incelemem mümkün değil bununla birlikte olanlardan bahsetmek gerekirse kabaca bir tabirle oyun kendi kendine işlem yapmaya saçmalamaya başladı tekrar belirtiyorum sizin kodlarınız bunları yapıcak demiyorum yanlış yere çekilmesin konu başımıza bu geldi emirhanda çözemedi ve bilirsiniz yüksek onlinelerde hata payı neredeyse sıfır birden online düştüğünü görürsünüz bu sebebten de çok kurcalamadı. Paylaşım için tekrar teşekkürler.

Komik 😂 senin baya Arkadaşın var galiba bide her konuda seni görüyorum herşeyde bi arkadaşın oluyor ve onlar uyguluyor bu işlemleri 😂
Senin gibi işleri yarım bırakıp kaçmadığımızdan çevremiz geniş laf dalaşına girmek istemiyorum kendi kumunda oyna

Ne olumlu ne olumsuz diyebiliyorum çünkü o zaman için sorun çözüme kavuşmamıştı şuan mobil olduğum için kodlarınızı komple incelemem mümkün değil bununla birlikte olanlardan bahsetmek gerekirse kabaca bir tabirle oyun kendi kendine işlem yapmaya saçmalamaya başladı tekrar belirtiyorum sizin kodlarınız bunları yapıcak demiyorum yanlış yere çekilmesin konu başımıza bu geldi emirhanda çözemedi ve bilirsiniz yüksek onlinelerde hata payı neredeyse sıfır birden online düştüğünü görürsünüz bu sebebten de çok kurcalamadı. Paylaşım için tekrar teşekkürler.
kodları incelediğinizde daha detaylı bir yorum yaparsınız sorun çıkaracak türde bir kod düzenleme yapılmamıştır.

Herkes çok gergin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri