Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DonuminikToretto - Tüm Sistemlerim

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

DonuminikToretto

Sincap // Metin2 Developer //
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Super Mod
Konular
137
Online süresi
2ay 8g
Reaksiyon Skoru
871
Altın Konu
40
Başarım Puanı
246
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 6 Gün
MmoLira
31,553
DevLira
15

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Loncametin.png

Aynı bayrak olsanızda artık belirlenen haritalarda farklı lonca üyeleri sizlere düşman olarak gözükecektir. Öldürdüğünüzde derece kaybetmeyeceksiniz.
yukseltmeekranı.png

Yükseltme Ekranına bir güzel yenilik getirdim. Paylaşılan sistem ile yakından uzaktan alakası yoktur. Bu sistem için o kadar kod hamallığına gerek yok.
SilSat.png

Artık yere itemlerinize satarken/silerken itemin tam özellikleri gözükecektir.Taşları ve efsunları buna dahildir.

tamdegil.png
tamoranlar.png

Tam efsun değerleri artık mavi renkte gözükecektir. Bu eklenti sayesinde 5/5 eşyalarınızın daha kolay gün yüzüne çıkması sağlanacaktır.

Demirci.png

Demirci için artık queste gerek yok. Demirciye tıkladığınızda açılan bu pencereden rahatlıkla Savaş Kağıdı/Ejderha Parşomeni/Demircinin El Kitabını elde edebilecekseniz.

Simjang.png

Simjang/Baltob pasif skillerini zaten bir çok serverde görmüşsünüzdür. Onlar da olacak.

Honeycam 2021-02-24 23-58-26.gif

Yapmayı planladığım bu sistem loncanın bonus vermesidir. Özel düşünülmüş bir sistemdir. Satış konusunu gördüm fakat satıcı Paypal harici ödeme almadığı için sistemi satın alamadım. Bende kendim yapmaya karar verdim. Sistemde bana yardımcı olan @H4ZEJ @burakhangunduz @OptimistAdam kardeşlerime teşekkür ederim.

offshopguioyun.png

Offline Shop görünümü değiştirildi. Artık daha hoş bir tasarımla karşılaşacaksınız. Bana bu konuda yardımcı olan @H4ZEJ kardeşime teşekkür ederim.

@H4ZEJ kardeşime hediye etmiş olduğum bu sistem sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Hiç bir hatası yoktur.
Eski Hali :
Yeni Hali :

@H4ZEJ kardeşime hediye etmiş olduğum bu eklenti sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Hiç bir hatası yoktur.
Eklenti Fotoğrafı :

Bu eklenti sayesinde artık yeşil efsununuzu daha kolay ve yorulmadan atabiliceksiniz.
Eklenti Fotoğrafı :

Hazırlanmış olan eklenti @angrodd için yazılmıştır. Yardımları için @angrodd @GHOST 'a teşekkürler
Eklenti Fotoğrafı :

Şimdilik bu kadar tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Her görüşünüz, tavsiyeniz, eleştiriniz benim için çok değerli olacaktır. Lütfen tavsiye vermekten eleştirmekten çekinmeyiniz. Evet haklısınız bunların bir çoğu zaten yapılabiliyor ya da yapıldı ve paylaşıldı. Biliyorum ama bende sizlere göstermek istedim. Hepinize iyi forumlar.​

Son düzenleme:
Şimdiden başarılar.

Başarılar

başarılar kardeşim biliyorsun bu işi 😄

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri