Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GAME SRC VE CLİENT SRC

• Konuyu başlatan tmega
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 2K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

tmega

Level 9
TM Üye
Konular
117
Online süresi
1g 52847s
Reaksiyon Skoru
60
Altın Konu
0
Başarım Puanı
158
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 6 Gün
MmoLira
55
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben 2009-2012 yılları arasında birçok hamachi ve vps-vds server kurdum ozamanlar game source build etme cart curt yoktu şimdi yine kurucam hatta şuan server de kurulu ama bu game src mrc ne bu kardeşim tırmı kullanıyoruz napıyoruz vallahi kafayı yicem bi işin içinden çıkamadım

Sorum şu;
Game src etmezsek ne olur
Client src etmezsek ne olur
dasyaları mevcut ama etmezsek ne olur yüksek kapasiteye ulaştıktan sonra bi sorun yaşarmıyım ve bende bulunan files srcleri var ama adam src build etmek için kendinden dosya vermiş bunu yapacaksınız diyo ben hangisini yapıcam biri aydınlatsın lütfen...

Arkadaşlar ben 2009-2012 yılları arasında birçok hamachi ve vps-vds server kurdum ozamanlar game source build etme cart curt yoktu şimdi yine kurucam hatta şuan server de kurulu ama bu game src mrc ne bu kardeşim tırmı kullanıyoruz napıyoruz vallahi kafayı yicem bi işin içinden çıkamadım

Sorum şu;
Game src etmezsek ne olur
Client src etmezsek ne olur
dasyaları mevcut ama etmezsek ne olur yüksek kapasiteye ulaştıktan sonra bi sorun yaşarmıyım ve bende bulunan files srcleri var ama adam src build etmek için kendinden dosya vermiş bunu yapacaksınız diyo ben hangisini yapıcam biri aydınlatsın lütfen...
Build etmeden de kullanılan bir files ise build siz kullanabilirsin, eğer sistem falan ekleyeceksen buildleme şart zaten

Build etmeden de kullanılan bir files ise build siz kullanabilirsin, eğer sistem falan ekleyeceksen buildleme şart zaten
hocam öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.
hocam build etmek uyarlamak mı demek tam olarak
ve şuan elimde 2 tane files var birisinin srcleri yok o adam neden src atmamış olabilir buildsiz birsürü questi aktif etmiş olamaz ?

hocam öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.
hocam build etmek uyarlamak mı demek tam olarak
ve şuan elimde 2 tane files var birisinin srcleri yok o adam neden src atmamış olabilir buildsiz birsürü questi aktif etmiş olamaz ?
quest ile src nin bağlantısı yok sadece sistemlerle alakalı, mesela yeni cube sistemi ile değiştirmek istiyorsun bunları game src ve client src den eklemeler yaparak buildleyerek açıyorsun bu şekilde ekleniyor, bazı fileslarda da ipler client üzerinde kurulu onları kendi ip le değiştirmek için build işlemi yapman gerekiyor.

quest ile src nin bağlantısı yok sadece sistemlerle alakalı, mesela yeni cube sistemi ile değiştirmek istiyorsun bunları game src ve client src den eklemeler yaparak buildleyerek açıyorsun bu şekilde ekleniyor, bazı fileslarda da ipler client üzerinde kurulu onları kendi ip le değiştirmek için build işlemi yapman gerekiyor
teşekkürler hocam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri