farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

ARCFALL - Sistem Gereksinimleri

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Oyun Hakkında Kısa Bilgi

Arcfall, ilhamını eski tarz oyunlardan alan, yukarıdan aşağı kamera açısı ve sanal alan unsurları ile fantastik bir MMORPG'dir. Sınıfsız bir sistemde kendi oyun tarzınızı yaratın, vahşi hayvanlarla nasıl savaşacağınızı belirlemek için silahları donatın. Canavarların tek düşmanın olmadığı canlı bir dünyayı keşfedin. Açık dünya PvP'si, sırtınızda bir bıçakla karşılaşabileceğiniz ve tüm ganimetlerinizi bırakabileceğiniz anlamına gelir. Ancak King's Reign dışında öldüren oyuncular - öldürmenin kaşlarını çattığı yerde - bir katil olarak etiketlenebilir ve kafalarına bir ödül verilebilir. Bir arazi parçası oluşturun ve sağlamak ve yaşamak için örnek olmayan bir ev inşa edin. Kendiniz için yeni silahlar ve teçhizatlar üretin veya bunları oyuncu odaklı bir ekonomide takas edin, zenginlik ve gücü kullanmak için başkalarıyla birlikte çalışın. Güvenilir bir dağda karada seyahat edin veya yeni topraklar aramak için denizlerde yelken açın, ancak korsanlara karşı dikkatli olun.

headerda4641996b5824ae.jpg

ARCFALL - Sistem Gereksinimleri

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ​

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit veya daha yeni
    • İşlemci: Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: DirectX10 Uyumlu ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT / Intel HD 3000 Tümleşik Grafik kartı
    • Directx: Sürüm 10
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Dört Çekirdekli İşlemci 2.4GHz veya daha hızlı
    • Bellek: 12 GB RAM
    • Ekran Kartı: DirectX11 Uyumlu AMD Radeon R9 / NVIDIA GeForce GTX 1080
    • Directx: Sürüm 11
    • Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD ile performans önemli ölçüde artırıldı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri