onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Spacebase Startopia Sistem Gereksinimleri

Konular
162
Çözüm
9
Online süresi
1mo 7d
Reaksiyon Skoru
362
Altın Konu
2
TM Yaşı
10 Yıl 6 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
179
MmoLira
3,433
DevLira
67
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Spacebase Startopia Tanıyalım

"Yardım edin, hepimiz öleceğiz ... Ne ... Oh, pardon, sistemim artık güncel değil - [eski hafıza durumu silindi] - çok, çok daha iyi ... Uzay Üssü Startopia! Ben VAL, sizin yardımsever ve verimli Uzay İstasyonu AI'nız!

Kayıtlarıma göre, bu istasyon son 17 yıldır hiç kullanılmamış! Ne kadar tuhaf. Dahası, bu Sektördeki tek akılcı yaşam formunun siz olduğunuz görülüyor. Öyleyse, TEBRİKLER! Bu vesileyle sizi resmen bu Uzay İstasyonu Komutanı ilan ediyorum! Umarım, seyir defterine göre, solucan benzeri Uzaylılarla karşılaşan selefinizden daha başarılı olursunuz… Oh, endişelenecek bir şey yok!

Aynı şeyin size olmasını önlemek için yapmanız gereken çok şey var. Diğerlerinin yanı sıra, küresel iyileştirme planlarımız için bize yeterli Enerji sağlayan diğer Sektörlerin geliştirilmesi, üç hayati Ana Güverte'nin bakımı ve müşteri kazanımı ve dünya dışı ziyaretçilerimizin eğlenmesi var. Oh, ve unutmadan önce - muhtemelen güvenlik protokollerimdeki bir hatadır - ama sensörlerim diğer tüm Sektörlerde sadece bir sürü düşman yaratık gösteriyor ...

Peki ne bekliyoruz? Hadi çalışalım! Uzayı fethetmek için güçlerimizi birleştirelim. "

6284.jpg

Spacebase Startopia Sistem Gereksinimi

Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci : AMD Ryzen 3 1300X @3.5 GHz / Intel Core i3-9100 @ 3.5 GHz
RAM : 8 GB RAM
Ekran Kart : AMD/Nvidia dedicated GPU, 4GB dedicated VRAM and Shader Model 5.1 (Nvidia Geforce GTX 960 or AMD Radeon r9 285)
İşletim Sistemi : Windows 10 64-bit
Boş Alan : 10 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 3600X @3.6 GHz / Intel Core i3-9100 @ 3.6 GHz
RAM : 16 GB RAM
Ekran Kartı : AMD/Nvidia dedicated GPU, 6GB dedicated VRAM and Shader Model 6.1 (Nvidia Geforce GTX 980Ti or AMD Radeon RX 5600XT)
İşletim Sistemi : Windows 10 64-bit
Boş Alan : 10 GB kullanılabilir alan

Son düzenleme:
Eline sağlık paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşımın için çok teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri