- Konular
- 162
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 1mo 7d
- Reaksiyon Skoru
- 362
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 3,433
- DevLira
- 67
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Spacebase Startopia Tanıyalım
"Yardım edin, hepimiz öleceğiz ... Ne ... Oh, pardon, sistemim artık güncel değil - [eski hafıza durumu silindi] - çok, çok daha iyi ... Uzay Üssü Startopia! Ben VAL, sizin yardımsever ve verimli Uzay İstasyonu AI'nız!
Kayıtlarıma göre, bu istasyon son 17 yıldır hiç kullanılmamış! Ne kadar tuhaf. Dahası, bu Sektördeki tek akılcı yaşam formunun siz olduğunuz görülüyor. Öyleyse, TEBRİKLER! Bu vesileyle sizi resmen bu Uzay İstasyonu Komutanı ilan ediyorum! Umarım, seyir defterine göre, solucan benzeri Uzaylılarla karşılaşan selefinizden daha başarılı olursunuz… Oh, endişelenecek bir şey yok!
Aynı şeyin size olmasını önlemek için yapmanız gereken çok şey var. Diğerlerinin yanı sıra, küresel iyileştirme planlarımız için bize yeterli Enerji sağlayan diğer Sektörlerin geliştirilmesi, üç hayati Ana Güverte'nin bakımı ve müşteri kazanımı ve dünya dışı ziyaretçilerimizin eğlenmesi var. Oh, ve unutmadan önce - muhtemelen güvenlik protokollerimdeki bir hatadır - ama sensörlerim diğer tüm Sektörlerde sadece bir sürü düşman yaratık gösteriyor ...
Peki ne bekliyoruz? Hadi çalışalım! Uzayı fethetmek için güçlerimizi birleştirelim. "
Spacebase Startopia Sistem Gereksinimi
"Yardım edin, hepimiz öleceğiz ... Ne ... Oh, pardon, sistemim artık güncel değil - [eski hafıza durumu silindi] - çok, çok daha iyi ... Uzay Üssü Startopia! Ben VAL, sizin yardımsever ve verimli Uzay İstasyonu AI'nız!
Kayıtlarıma göre, bu istasyon son 17 yıldır hiç kullanılmamış! Ne kadar tuhaf. Dahası, bu Sektördeki tek akılcı yaşam formunun siz olduğunuz görülüyor. Öyleyse, TEBRİKLER! Bu vesileyle sizi resmen bu Uzay İstasyonu Komutanı ilan ediyorum! Umarım, seyir defterine göre, solucan benzeri Uzaylılarla karşılaşan selefinizden daha başarılı olursunuz… Oh, endişelenecek bir şey yok!
Aynı şeyin size olmasını önlemek için yapmanız gereken çok şey var. Diğerlerinin yanı sıra, küresel iyileştirme planlarımız için bize yeterli Enerji sağlayan diğer Sektörlerin geliştirilmesi, üç hayati Ana Güverte'nin bakımı ve müşteri kazanımı ve dünya dışı ziyaretçilerimizin eğlenmesi var. Oh, ve unutmadan önce - muhtemelen güvenlik protokollerimdeki bir hatadır - ama sensörlerim diğer tüm Sektörlerde sadece bir sürü düşman yaratık gösteriyor ...
Peki ne bekliyoruz? Hadi çalışalım! Uzayı fethetmek için güçlerimizi birleştirelim. "
Spacebase Startopia Sistem Gereksinimi
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci : AMD Ryzen 3 1300X @3.5 GHz / Intel Core i3-9100 @ 3.5 GHz
RAM : 8 GB RAM
Ekran Kart : AMD/Nvidia dedicated GPU, 4GB dedicated VRAM and Shader Model 5.1 (Nvidia Geforce GTX 960 or AMD Radeon r9 285)
İşletim Sistemi : Windows 10 64-bit
Boş Alan : 10 GB kullanılabilir alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 3600X @3.6 GHz / Intel Core i3-9100 @ 3.6 GHz
RAM : 16 GB RAM
Ekran Kartı : AMD/Nvidia dedicated GPU, 6GB dedicated VRAM and Shader Model 6.1 (Nvidia Geforce GTX 980Ti or AMD Radeon RX 5600XT)
İşletim Sistemi : Windows 10 64-bit
Boş Alan : 10 GB kullanılabilir alan
Son düzenleme:
- Konular
- 2,167
- Çözüm
- 87
- Online süresi
- 1y 2mo
- Reaksiyon Skoru
- 18,326
- Altın Konu
- 91
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 506
- MmoLira
- 119,851
- DevLira
- 176
Eline sağlık paylaşım için teşekkürler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)