Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Dungeon Info System

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ggns7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, elinde Zindan Takip Sistemi olan var mı acaba?
Çalıştığından emin iseniz çok sevinirim
Forumdaki 2 konuyu denedim ama ikisinde de hata var ve 1 haftadır cevap veren yok.
Not: Problem benden kaynaklı olsa bu kadar yanmam. Sistemi yazan arkadaşın kendi yazdığı kodda hata var.
Satan varsa da alabilirim.

Son düzenleme:
12.png

... xSachi#4832 ...

Atan arkadaşların kim olduğunu bilmiyorum ama çalışmayacak sorunlu şeyleri atmamışlardır diye düşünüyorum.Visual studio codedan baktıysan güncellemeni öneririm arada sırada böyle şeyler olabilir.Yabancı bir arkadaşım .cppsini atmıştı bir sorun olduğu için düzeltmiştim eğer birisinden bulamazsan atabilirim.

Atan arkadaşların kim olduğunu bilmiyorum ama çalışmayacak sorunlu şeyleri atmamışlardır diye düşünüyorum.Visual studio codedan baktıysan güncellemeni öneririm arada sırada böyle şeyler olabilir.Yabancı bir arkadaşım .cppsini atmıştı bir sorun olduğu için düzeltmiştim eğer birisinden bulamazsan atabilirim.
Çözümünü buldum, derleyici sürümü eski olduğu için orada bir hata yükseltiyormuş. Bunu söylemeleri 2 dakikalarını alır ama söylemedikleri için ben yaklaşık 1 hafta uğraştım. Çok düşüncesiz insanlar var burada.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri