HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya şimdi kurdum panelide kayıt ola basıyorum hatalar veriyo bak bunlar yazıyo kayıt olamıyorum sw mede giremiyorum yardımcı olr msn acaba
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinde (trying to connect via tcp://5.155.207.100:3306) in C:\AppServ\www\sayfa\conn.php on line 2
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana makine yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı. in C:\AppServ\www\sayfa\conn.php on line 2
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\AppServ\www\sayfa\conn.php on line 2 işte bu hatayı veriyor
Ya Bide Bnde Neden 2tane Server Var
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinde (trying to connect via tcp://5.155.207.100:3306) in C:\AppServ\www\sayfa\conn.php on line 2
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana makine yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı. in C:\AppServ\www\sayfa\conn.php on line 2
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\AppServ\www\sayfa\conn.php on line 2 işte bu hatayı veriyor
Ya Bide Bnde Neden 2tane Server Var

Son düzenleme:
ya hepp böyle bnde ya bi yerde hata yapıyorm desem yapmıyorm 100 kez denedim ya yardm edin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)