Kaynak ikonu

Uzak Market > Nesne Market #minigui Basit Göz Boyamalık Nesne Market Alperen Sönmez 2021-02-17

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

web yönlendirme yaptım içinde var dosyalarda
o sekilde değil dostum sol alta tıklayınca hani windowboard seklinde direk oyun içinden item shop acılıyor ya o sekil demek istemiştim guiden butona basılcak item shop acılcak oyundan direk web sitesine yonlendirmicek

o sekilde değil dostum sol alta tıklayınca hani windowboard seklinde direk oyun içinden item shop acılıyor ya o sekil demek istemiştim guiden butona basılcak item shop acılcak oyundan direk web sitesine yonlendirmicek
Aradiğin sistem oyun içi nesne market sistemi paylaşılmadı benimde var ama paylaşmaya lüzum yok gidip satın alabilirsin satış yapılıyor 3000 4000 tlden satılıyor

Aradiğin sistem oyun içi nesne market sistemi paylaşılmadı benimde var ama paylaşmaya lüzum yok gidip satın alabilirsin satış yapılıyor 3000 4000 tlden satılıyor
kanka demek istediğimi hala anlamadın bu senin gui yi eklemeden önce sol alttan tıklayınca nesne market acılıyordu demi
uitaskbar.py deydi sanırım
def __RampageGauge_Click(self):deki tıklayınca oyun içi web browser seklinde nesne markete baglanıyordu demek istedigim bu bunu senin gui de butona nasıl ekleyebiliriz

def __RampageGauge_Click(self) bunun içindeki eski fonksiyonu kopyala sonra gel benim guinin içine yeni fonksiyon oluştur def webboard(self): gibi altına da def __RampageGauge_Click(self) bunun eski fonksiyonunu yapıştır sonra buton için bir event ata guinin script dosyasınada yeni bir buton yap yönlendir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)