- Konular
- 40
- Online süresi
- 1ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 96
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 4,243
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
o sekilde değil dostum sol alta tıklayınca hani windowboard seklinde direk oyun içinden item shop acılıyor ya o sekil demek istemiştim guiden butona basılcak item shop acılcak oyundan direk web sitesine yonlendirmicekweb yönlendirme yaptım içinde var dosyalarda
- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61572s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 6,672
- DevLira
- -6
Aradiğin sistem oyun içi nesne market sistemi paylaşılmadı benimde var ama paylaşmaya lüzum yok gidip satın alabilirsin satış yapılıyor 3000 4000 tlden satılıyoro sekilde değil dostum sol alta tıklayınca hani windowboard seklinde direk oyun içinden item shop acılıyor ya o sekil demek istemiştim guiden butona basılcak item shop acılcak oyundan direk web sitesine yonlendirmicek
- Konular
- 40
- Online süresi
- 1ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 96
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 4,243
- DevLira
- 6
kanka demek istediğimi hala anlamadınAradiğin sistem oyun içi nesne market sistemi paylaşılmadı benimde var ama paylaşmaya lüzum yok gidip satın alabilirsin satış yapılıyor 3000 4000 tlden satılıyor
uitaskbar.py deydi sanırım
def __RampageGauge_Click(self):deki tıklayınca oyun içi web browser seklinde nesne markete baglanıyordu demek istedigim bu bunu senin gui de butona nasıl ekleyebiliriz
- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61572s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 6,672
- DevLira
- -6
def __RampageGauge_Click(self) bunun içindeki eski fonksiyonu kopyala sonra gel benim guinin içine yeni fonksiyon oluştur def webboard(self): gibi altına da def __RampageGauge_Click(self) bunun eski fonksiyonunu yapıştır sonra buton için bir event ata guinin script dosyasınada yeni bir buton yap yönlendirkanka demek istediğimi hala anlamadınbu senin gui yi eklemeden önce sol alttan tıklayınca nesne market acılıyordu demi
uitaskbar.py deydi sanırım
def __RampageGauge_Click(self):deki tıklayınca oyun içi web browser seklinde nesne markete baglanıyordu demek istedigim bu bunu senin gui de butona nasıl ekleyebiliriz