Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PC'de Fleet Command Nasıl Oynanır ?

DexMa

👑🇹🇷
TM Üye
Konular
661
Çözüm
35
Online süresi
5mo 1d
Reaksiyon Skoru
1,683
Altın Konu
80
Başarım Puanı
311
MmoLira
15,055
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Fleet Command, 30 Eylül 2015 tarihinde Google Play'de ve App Store'da resmi olarak başlatılan ve 1 milyondan fazla indirme ile her iki platformda da en popüler oyunlardan biri olan Movga Games'in bir mobil deniz strateji oyunudur. Oyun yalnızca Android ve iOS cihazlarda oynanabilir, ancak bir Android emülatörü kullanılarak bir PC'de de oynanabilir.

PC'de Fleet Command Nasıl Oynanır:

İlk adım, bir Android emülatörünü indirip kurmaktır. BlueStacks, Nox ve LDPlayer gibi Fleet Command oynamak için kullanabileceğiniz birkaç ücretsiz Android emülatör vardır. Bu emülatörlerden herhangi biri işi yapacak ancak BlueStacks'ı kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum çünkü daha sık güncelleniyor ve daha temiz ve daha şık bir kullanıcı arayüzüne sahip.

bluestacks-emulator.jpg

BlueStacks'ı indirip yükledikten sonra, emülatörü başlatmanız ve önceden yüklenmiş Google Play uygulamasına gitmeniz yeterlidir. Google Play'i ilk kez kullanacağınız için, bir Google hesabı oluşturmanız veya mevcut bir hesabı kullanarak giriş yapmanız istenecektir. Hangisini seçtiğiniz önemli değil, ancak Fleet Command'ta eski kayıtları geri almak istiyorsanız, oyunu mobil cihazınıza indirirken kullandığınız hesabı kullanmanız gerekecek. Bu yoldan ilerlediğinizde, üstteki arama çubuğunu kullanarak "Fleet Command - ifadesini arayıp ardından "Yükle" yi tıklayın.

arknights-on-pc-emulator-1024x603.png

OYUN TANITIM VİDEOSU

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri