Çok beğendiğim serverler var drop itemleri ayarlanmış güzel bu serverlerden benim mob_drop_item.txt dosyasını pack dosyasından alma gibi bi durumum varmı yani bi nevi emek hrsızlığı yapma şansım varmı 
Yada bana ağır emek server için mob_drop_item.txt dosyasını paylaşacak bir arkadaş varmı.

Yada bana ağır emek server için mob_drop_item.txt dosyasını paylaşacak bir arkadaş varmı.
item_protona uymaz ise hata alabilirsin.Çok beğendiğim serverler var drop itemleri ayarlanmış güzel bu serverlerden benim mob_drop_item.txt dosyasını pack dosyasından alma gibi bi durumum varmı yani bi nevi emek hrsızlığı yapma şansım varmı
item.txt çalan protoyuda çalaritem_protona uymaz ise hata alabilirsin.

mob_drop_item tamamen sunucu taraflı
kilitli packlardan item proto mob proto vs client taraflı verileri alabilirsin ama mob_drop_item ve special_item_group gibi dosyaları alman imkansız gibi bir durum
kilitli packlardan item proto mob proto vs client taraflı verileri alabilirsin ama mob_drop_item ve special_item_group gibi dosyaları alman imkansız gibi bir durum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)