- Konular
- 50
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 26d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 735
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 184
- MmoLira
- 8,746
- DevLira
- 123
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba TurkMMO ;
Rumen forumunda tartışılan ve tahminimce bir çok serverde mevcut olan bu sıkıntı yüzünden başınız ağrıyabilir, belirtmeliyim ki çözüm çok içime sinmedi fakat kısa vadede core düşmesini engelleyeceğini düşünüyorum.Daha kalıcı bir yol bulabilen olursa lütfen paylaşsın, konuyu düzenleyeyim.
Çekirdek Düşmesine Ne Sebep Oluyor ?
Okçu Ninja karakteriniz ile skill atarken (Özellikle Tekrarlanan Atış) skilli kullandıktan hemen sonra yayı çıkartırsanız çekirdek çöküyor. (Sunucu sahipleri tarafından tespit ve deneme için sorunun açıklanması elzemdir, lütfen bu açıktan faydalanmayın !)
Çözüm ;
Client SRC / UserInterface / PythonPlayerInput.cpp
ARANIR ; (Mainline_Released için 291. Satır)
ÜSTÜNE EKLENİR ;
Bu kontrolün sorunu geçici olarak çözdüğüne dair görüş bildirmişler, denemediğimi belirteyim.Deneyen veya farklı bir çözüm bulan arkadaşların geri dönüşlerini bekliyorum, iyi forumlar.
Rumen forumunda tartışılan ve tahminimce bir çok serverde mevcut olan bu sıkıntı yüzünden başınız ağrıyabilir, belirtmeliyim ki çözüm çok içime sinmedi fakat kısa vadede core düşmesini engelleyeceğini düşünüyorum.Daha kalıcı bir yol bulabilen olursa lütfen paylaşsın, konuyu düzenleyeyim.
Çekirdek Düşmesine Ne Sebep Oluyor ?
Okçu Ninja karakteriniz ile skill atarken (Özellikle Tekrarlanan Atış) skilli kullandıktan hemen sonra yayı çıkartırsanız çekirdek çöküyor. (Sunucu sahipleri tarafından tespit ve deneme için sorunun açıklanması elzemdir, lütfen bu açıktan faydalanmayın !)
Çözüm ;
Client SRC / UserInterface / PythonPlayerInput.cpp
ARANIR ; (Mainline_Released için 291. Satır)
C++:
if (!rkInstMain.NEW_IsClickableDistanceDestInstance(rkInstVictim))
{
__ReserveClickActor(dwPickedActorID);
return;
}
ÜSTÜNE EKLENİR ;
C++:
if (isAuto)
{
if (rkInstMain.IsAttackableInstance(rkInstVictim))
__SetAutoAttackTargetActorID(rkInstVictim.GetVirtualID());
}
Bu kontrolün sorunu geçici olarak çözdüğüne dair görüş bildirmişler, denemediğimi belirteyim.Deneyen veya farklı bir çözüm bulan arkadaşların geri dönüşlerini bekliyorum, iyi forumlar.
Yorumlar için teşekkürler incelemeniz için orijinal konu linkini atayım ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eğer sorun bizlerde mevcut değilse mutlu olmamız lazım, umarım konu sahibi yanılıyordur ve bu sıkıntı kimsede yoktur.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Normal bir altyapıda vs. böyle bir problem mevcut değil keza şundan kaynaklanabilir,
Örneğin bu sorunu yaşayan kardeşimizin eklediği herhangi bir sistemden dolayı böyle bir problem doğuyor olabilir.
Çünkü burada paylaşılan şeyin yapılmadığı bir çok aktif oyun mevcut, böyle bir durum olsa şuana kadar zaten hepsinde bu sıkıntı yaşanırdı diye düşünüyorum.
Keyifli forumlar.
başka bir sistemden kaynaklanan sorun olduğunu düşünüyorum.
Razuning v4 kullanıyorum oda mainline fakat böyle bi hata yok
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 2,420
- Çözüm
- 89
- Online süresi
- 4mo 8h
- Reaksiyon Skoru
- 4,207
- Altın Konu
- 244
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- 7,171
- DevLira
- 15
Teşekkürler.
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,446
- DevLira
- 44
Çözüm için teşekkürler bu hatanın bir videosu mevcut mu acaba?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)