Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkes hoş güzel demişte.
konu yeri yanlış değil mi?
Sonuçta arkadaş bir dosya veya kod paylaşmıyor.
Kurulum anlatıyor.
Mantıken konu yeri: Metin2 Pvp Server Kurulumu
kısmı olması gerekmez mi?

Paylaşım içinde teşekkür ederim.

Konuyu baltalamak değil amacım, sadece
c++ kısmının yetersiz olduğunu ve 2-3 alt foruma ihtiyacı olduğunu düşündüğümden yazdım.
örneğin: c++ kısmında sistemleri paylaşılırken.
alt forumlarında, basit kodlar ve fixler
başka bir alt forumda da eğitici gösterici videolar olabilir.

Videonuzu biraz inceledim. fakat sadece kopyala, yapıştır yapıyorsunuz.
bu şekilde ekleyen bir çok insan hata alacaktır.
Ekstra sistemleri bulunan bir sürü files var.
Size önerim sistemleri eklerken full sistem olan bir filese eklemeniz. Böylelikle bir çok hata alırsınız ve bunları videoda çözerek de insanlara nasıl çözebileceklerini gösterirsiniz.
mantığın çok iyi cevaplarını belirtmek istedim,
öncelikle private server kurulumuna açılması konuyu kimsenin görmemesine ve hit alamamasına sebep olur böylece video bir işe yaramaz, alt forum kısmına gelirsek alt forumdan ziyade ayrı bir bölüm açılsa daha mantıklı olur, ayrıca full sistemli bir files yerine altyapıdan eklemek daha mantıklı ve videoda sıfırdan offshop yazmamı beklemediniz umarım, değerli yorumun için teşekkürler

mantığın çok iyi cevaplarını belirtmek istedim,
öncelikle private server kurulumuna açılması konuyu kimsenin görmemesine ve hit alamamasına sebep olur böylece video bir işe yaramaz, alt forum kısmına gelirsek alt forumdan ziyade ayrı bir bölüm açılsa daha mantıklı olur, ayrıca full sistemli bir files yerine altyapıdan eklemek daha mantıklı ve videoda sıfırdan offshop yazmamı beklemediniz umarım, değerli yorumun için teşekkürler
Dostum burada çoğunluk alt yapıya ekleyebilir zaten.
Genelde hata alan insanlar farklı sistemlerden kaynaklı hatalar alıyor.
yani videonun tamamını izlemedim ama 2-3 dk gördüğüm tek şey kopyala yapıştırdı.
videonda bir anlatım veya farklı bir şey vardıysa kusura bakma hepsini izlemedim.

Dostum burada çoğunluk alt yapıya ekleyebilir zaten.
Genelde hata alan insanlar farklı sistemlerden kaynaklı hatalar alıyor.
yani videonun tamamını izlemedim ama 2-3 dk gördüğüm tek şey kopyala yapıştırdı.
videonda bir anlatım veya farklı bir şey vardıysa kusura bakma hepsini izlemedim.
hayır anlatım yok zaten ilk video anlatımlı olsa ikinci video anlatımsız olucak çünkü mantık hep aynı, ayrıca bir sürü sistem olupta offline shop olmayan bir files görmedim henüz senin dediğini anlıyorum ama bu video senin ya da benim gibi orta bilen ya da iyi bilen değil yeni başlayan kesime

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri