Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

hasanmacit

IT'S TIME TO DUEL!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Üye
Konular
7
Online süresi
6g 19083s
Reaksiyon Skoru
94
Altın Konu
0
Başarım Puanı
97
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 25 Gün
MmoLira
1,087
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Piyasadaki çoğu yeni başlayan ya da öğrenmek isteyen kişiye rehber olabilecek, neyin nereye eklendiğini gösterecek bir video olduğunu düşünüyorum. Anlatım yapmadım arka fonda müzik var, eklemeyi bilip belirli yerlerde hata alan da olabilir, hiç eklemeyi bilmeyip en baştan izleyecek olan da. En baştan izleyeceklere tavsiyem videoyu 0.5x' e alıp izlemeleridir. Ben 2x renderladım videoyu. 0.5x' e alacak arkadaşlar seside kapasın müzikte yavaşlayacaktır. Diğer videonun konusu için yorumlara eklenmesini istediğiniz sistemi yazın. Ayın 16' sına kadar en çok beğenilen sistemin videosunu çekerim. İyi forumlar. (Dipnot: Client build sahnesini kesmeyi unutmuşum onu izlemesenizde olur, windows sdksı indirmeyi unutmuşum o yüzden build olmadı videoda. Kanala abone olup videoyuda beğenirseniz sevinirim.)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler

paylaşım için tşkler keşke build olma aşamalarınıda gösterseydiniz çıkan hataları vs

paylaşım için tşkler keşke build olma aşamalarınıda gösterseydiniz çıkan hataları vs
hata çıksaydı koyup çözümünüde göstericektim ama çıkmadı, sanırım el alışkanlığı olmuş bu sistemi eklemek bu yüzden hata yapmadım ama hata alan olursa yardıma açığım, yorum için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri