farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Güvenliğiniz İçin Mutlaka Bakın | Bilgilendirme

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hesabınızın Güvenliği İçin (Bilgilendirme)

Arkadaşlar ;
Biz ne kadar size bazı şeylerde nasihatte bulunsakta bazı kişiler bildiğini okuyor.
Yinede Ben Sizin için tekrar bazı parçaları birleştirerek pek rağbet görmeyen konularda bakmadığınız Bilgisayarınız ve oyundaki hesabınız için bilgileri hatırlatmayı düşündüm .

Son günlerde çok sık yaşanan Trojen Keylogger ve bilgisayarınızı karşı bilgisayarlara saldırıya açık bırakan yazılımlar hakkında birkaç şey ile bilgilendirmeye başlamak istiyorum :

Trojan Hiçbir hile içerisinde Bir programı kırmak için kullanılmaz ve bir hileyi çalıştırmak için kullanılmaz.

İçinde Konuların Tarama sonucu bulunmayan (eğer bulunuyor ise Tarama dosyası ile indirdiğiniz dosya adına bakınız farklı dosya taratılmış olabilir) Yöneticilerin Tarama sonucu yapıldı demediği konulara bakmayınız bile.

Daha X Trap Kırılmadı: Bu sebeple Bu günlerde HİÇBİR HİLE ÇALIŞMAZ !

Mümkünse x trap kırılıncaya kadar hile bölümünden dosya indirmeyiniz.

Forumda saçma olarak item kopyalama klonlama ve buna benzer yüzlerce yalan var . Bunlar paintten bile montaj çekilerek resim olarak konula bilir.Hepsi sahte.
Msn Konusuna değinmek istiyorum :
Kendini akıllı sananlar Msn üzerinden size saldırı yapıyor.
Forumda Mümkünse En kıdemli üyelerin bile Msnlerini eklemeyiniz.
Msn nizi forumda paylaşmamaya gayret gösteriniz kendinizi açık olarak saldırıların içine bırakmış olursunuz.

Kısa ve öz olarak :
Msn paylaşmayınız ve X Trap kırılana akdar hiçbir hile dosyası indirmeyiniz!
X Trap kırıldığında Bu Konuyu yetkili arkadaşlarım Sabite alacak ve Sonuçları denenmişlikleri ile size göstereceklerdir.
X trap kırıldı konusunda sabit olamayn konulara bakmayınız.

Sonuçta Bizim gözümüzden kaçabilir.
Siz userlarımız Bu konuda bilgili olurlarsa Bu konuda büyük bir yol kat etmiş olucağız.
Forumda gezerken bu konuyu okuduktan sonra artık Bilgisayarınıza saldırı alma oranınızı %1 e indirmiş olacaksınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri