Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kader2

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erhanozgur

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
607s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
1
TM Yaşı
5 Yıl 2 Ay 9 Gün
MmoLira
6
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

12 ŞUBAT CUMA GÜNÜ 21.00’DA AÇILIYOR ! PET,HP KOSTÜM,HİLAL YÜZÜĞÜ,LOLİPOP vb. BİR ÇOK ŞEY İLE BİRLİKTE AÇILIYOR ! İNDİRME LİNKLERİ VE KAYITLAR AKTİF.SENDE ARAMIZA KATIL ! 1-99 Orta-Emek Yapı Offlineshop Sistemi Matkap Sistemi (4. Taş Slotu Sistemi) K Envanteri Sistemi Hızlı Biyolog Sistemi Official Ok Çantası Sistemi Kostüm Parlatma Sistemi Uzaktan NPC,Ticaret Sistemi CH Değiştirme Sistemi Yang Efsun Botu Sistemi Zar Oyun Sistemi 4 Envanter Sistemi Lonca Lideri ve Generali Sistemi Bonus,Profil Görüntüleme Sistemi Hızlı BK,Ruh Taşı Okuma Sistemi Official Kemer Sistemi Nemere,Razadör,Barones,Ejderha Sistemleri TANITIM : kader2. com DİSCORD : https://discord.gg/3kygjr9778 FACEBOOK & İNSTAGRAM : kader2official

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri