kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Undertale İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DexMa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 864
  • Etiketler Etiketler
    dexma

DexMa

👑🇹🇷
TM Üye
Konular
660
Çözüm
35
Online süresi
5mo 1d
Reaksiyon Skoru
1,683
Altın Konu
80
Başarım Puanı
311
MmoLira
15,018
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyun İncelemesi: Undertale

Bir oyun düşünün 2 boyutlu, 8 bit, üstten bakışlı fakat size 6-7 saatlik enfes bir deneyim sunuyor. The Witcher 3, Dying Light, The Division, Bloodborne, Uncharted 4 ve MGSV Phantom Pain ile aynı yılda çıkıyor, buna rağmen adını çokça duyurmayı başarıyor… İşte o efsanenin adı Undertale.

OYUN SİSTEMİ

Undertale daha önce RPG bir oyun ve bu ayarlarla alışa gelmiş şekillerde oyun olmasını bekleniyordu. Flowey(yapımcı)'den gelen bu ilk azarlama, oyunun geri kalanını şekillendirdi - köklü bir değişiklik yapılacağını duyurdular ve dikkatli bir adım atmak zorunda kaldılar Yaptıkları her şey önemliydi. Undertale bir oyun olmalı ve başarının anahtarı budur.3

Peki Nedir Bu Undertale ? Spoiler İçerikli Anlatımla Devam Edelim…

Undertale, TobyFox’un GameMaker: Studio kullanarak yaptığı 8 bitlik RPG türünde bir oyundur. Peki nasıl adını bu kadar fazla duyurmayı başardı? Bu kısmı açıklamadan önce gelin konusuna bir bakalım: Oyun, insanlar ve yaratıklar arasındaki savaşı konu alıyor. Savaşı insanların kazanmasıyla canavarlar yeraltına güçlü bir büyüyle hapsediliyor. Bu büyüyü aşmak için bir insan ve bir canavar ruhunu birleştirmek ya da yedi insan ruhuyla bariyeri kalıcı olarak kırmak gerekiyor. Bir gün gidenlerin asla geri dönemediği Mt.Ebott adındaki dağa bir çocuk tırmanıyor. Oyunun ana karakteri , cinsiyeti belirsiz(kız olduğunu düşünüyorum) olan Frisk adındaki bu çocuk dağın içine, yaratıkların dünyasına düşer ve insanların arasına dönebilmek için yolculuğa başlar. Kısaca oyunun hikayesi böyle bu kadar basit bir hikaye nasıl olur da aşırı derecede kompleks bir hale gelir anlamış değilim. Yaklaşık 11 adet ana karakter mevcut.

OYUNUN HİKAYE ANLATIMI VİDEO (TÜRKÇE)

Undertale bir oyun olmalı ve başarının anahtarı budur.

İnternet meraklılarına hitap eden tonlarca şaka var ve sık sık Undertale'in doğrudan benimle konuştuğunu hissettim, sanki ne düşündüğümü biliyormuş gibi. Örneğin, anime seven bir karakterin "özçekimi", üzerinde pembe ışıltı filtreleri olan bir çöp tenekesinin resmidir (ve deneyimlerden konuşursak, bu çok doğrudur). Undertale'in söyleyecek bir şeyi olduğunda, ancak ince de olsa mizahını özellikle seviyorum. Bir salyangoz yarışına girdim (Thundersnail) ve salyangozumu kazanmaya teşvik etmek için tekrar tekrar Z'ye basmam söylendi. Alevler içine girene kadar Z'ye spam gönderdim ve Thundersnail organizatörü bana "başarılı olmak için gereken tüm tuşa basma gayretimin onu gerçekten etkilediğini" söyledi. Undertale’in birçok tek seferlik şakası gibi son derece gerçek hayattan ve belirli bir yaş kitlesine hiyap edip kitlesini bilmek ve tahmin etmek, Undertale’in en büyük güçlü yanlarından biridir.

Canavarlar da İnsandır

Undertale’in yazıları sürekli olarak komik ama dokunaklı da olabilir. Küçük, yarı gizli notlar ve diyaloglar oyun dünyasını benimsetiyor.. En sevilenlerden biri, etkileyici bir sohbetin parçalarını tekrarlayan güzel, ruhani bir koridorda bir dizi "yankı çiçekleri" idi. Bir canavar en büyük dileğini - bir gün tüm canavarları tuzağa düşüren dağa tırmanıp dünyaya bakmasını canavarın eğer gülerse arkadaşı olmayacağına söylemesine rağmen, canavar yine de güldü.​

Karar

Hikayesini o kadar dinamik bir şekilde anlatıyor ve RPG oyuncunun zihniyetini o kadar iyi anlıyor ki, başka türlü anlatılamazdı. Bu oyunu hiçbir zaman unutmayacağım.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri