raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Netflix mi ? Exxen mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 955

Netflix mi ? Exxen mi ?

• Exxen

Oy: 9 22.0%
  • Netflix

Oy: 24 58.5%
  • Kaçak siteler

Oy: 19 46.3%

• Kullanılan toplam oy
    41

Yakuber

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
4,504
Çözüm
3
Online süresi
27d 2h
Reaksiyon Skoru
7,257
Altın Konu
60
Başarım Puanı
487
MmoLira
909
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Netflix'se neden ?
Exxen'se neden ?

Bence Netfelix , sunduğu içerik bakımından ve oturmuş bir yapısı olduğundan netfelix diyorum.
Exxen'i yerli olduğu için şiddetle önerende var tabi.

Son düzenleme:
Exxen'deki tüm içerikleri haftasonunda bitirebilirsiniz ama netflix hem kendi yapımları açısından hemde piyasada isim yapmış içerikler bakımından daha iyi ama yine de güzel bir film sitesi bulduğunuzda exxen netflix gibi platformların tüm içeriğine ücretsiz erişebilirsiniz.

Exxen henüz çok yeni ve Acun maalesef Televizyon ruhuyla devam ediyor exxen içeriklerine;
örneğin reklamlı üyelik
örneğin haftada 1 bölüm gelen diziler

Netflix'i biraz örnek alarak sezonu çıkacak dizilerin tüm sezon bölümlerinin yükleneceği raddeye gelmesi gerek Exxen'in de.
Henüz çok yeni olduğu için tabi ki içeriği yeterli değil bunun için haftada 1 bölüm çıkarttıklarını düşünüyorum dizilerde.

Her neyse globale açılmak için daha çok yolu olduğunu düşünüyorum öncelikle televizyoncu kafasından kurtulmalı Exxen platformu.

Dizilerin çekildikten sonra sezon sezon yayınlasa daha mantıklı acun içerik olarak değilde paraya odaklı olduğu için kalite pek fazla aranamaz exxen de, netflix'e gelirsek bence gayet başarılı bir platform içerikleri çok güzel yerli içerikler çok fazla özenilmese de takip ettiğim bazı yabancı diziler var içeriklerin yani sezonların yüklenmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Netflix nedense bana daha çok çekici geliyor. İçerikleri biraz daha heyecanlı ve bilinen içerikler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri