emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

The Survivalists Hileleri ve Trainer

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

The Survivalists Hileleri konuma hoş geldiniz. Oyun şöyle oyun böyle oyun. Bu oyunu rahatça ve zorlanmadan oynamak için The Survivalists'nin hile kodları olmadığı için direkt olarak trainer programını paylaşıyorum.

1-40.png

Hile Menüsü Kısayol Tuşları:

Num 1 – Infinite Health (Sonsuz Sağlık)
Num 2 – No Hunger (Açlık Yok)
Num 3 – Infinite Stamina (Sonsuz Dayanıklılık)
Num 4 – Items Don’t Decrease (Bitmeyen Eşyalar)
Num 5 – Infinite Equipment Durability (Sonsuz Ekipman Sağlamlığı)
Num 6 – Ignore Crafting Requirements (Üretim Gereksinimlerini Yoksaymak)
Num 7 – Infinite Money (Sonsuz Para)
Num 8 – Money Multiplier (Para Çarpanı)
Num 9 – Set Game Speed (Set Oyunu Speed)
Num 0 – One Hit Kill/One Hit Destroy (Tek atışta öldürmek / Tek atışta yok etmek)

NOTLAR

1. Hasar aldığınızda "Sonsuz Sağlık" devreye girer.
  2. "Açlık Yok": Bu seçeneği kullanmadan önce zaten açlıktan ölüyorsanız, açlık etkisini ortadan kaldırmak için bir şeyler yemelisiniz.
  3. "Öğeler Azalmıyor": Bu seçenek etkinken bazı araçların (örn. Meşale) düzgün çalışmayabileceğini unutmayın.
  4. "Üretim Gereksinimlerini Yoksay": Etkinleştirildiğinde, yeterli malzemeniz olmasa bile eşyalar üretebilirsiniz, ancak malzemeleriniz varsa, tüketilecektir.
  5. Para kazandığınızda "Sonsuz Para" devreye girer.
  6. "Kolay Yapı" Planları kullanarak bir şeyler inşa ettiğinizde, malzeme yığınına yalnızca bir malzeme yerleştirebilir ve inşa etmeye başlayabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri