BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplandı Önerebileceğiniz web browser tarayıcıları nelerdir?

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

s.a dostlar internette bayağadır kendime uygun bilgisayarın cpu'sunu omuzlayıp götürmeyen bir tarayıcı arıyorum biraz chrome kullandım biraz mozilla kullandım ama sizlerin öneri ve tecrübelerinizi öğrenmek isterim bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

Çözüm
Düşük bellek tüketen tarayıcı kullanım ve hız konusunda iyi seçenekler sunamaz.
Ayrıca tarayıcı değil sayfalar daha çok bellek tüketiyor. İstersen hiçbir eklenti ve ayar barındırmayan bir tarayıcı kur. Sayfa yüksek bellek tüketiyorsa yapabileceğin bir şey yok.

Chromium alt yapısı kullanan tüm tarayıcılar kendi sundukları gizlilik ayarı, eklenti vb. dışında birbirine yakın bellek tüketiyorlar.

Kesinlikle Opera GX tarayıcıyı öneririm çünkü RAM'i ne kadar kullanıp kullanmaması gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz.

Sizin için 7 sekme açtım, üstüne Twitch'ten 900p60fps ve Youtube'dan müzik açtım ama hala 1.5GB bile olmadı.

Opera GX

1564836174518-png.png

İyi forumlar.
Düşük bellek tüketen tarayıcı kullanım ve hız konusunda iyi seçenekler sunamaz.
Ayrıca tarayıcı değil sayfalar daha çok bellek tüketiyor. İstersen hiçbir eklenti ve ayar barındırmayan bir tarayıcı kur. Sayfa yüksek bellek tüketiyorsa yapabileceğin bir şey yok.

Chromium alt yapısı kullanan tüm tarayıcılar kendi sundukları gizlilik ayarı, eklenti vb. dışında birbirine yakın bellek tüketiyorlar.

Kesinlikle Opera GX tarayıcıyı öneririm çünkü RAM'i ne kadar kullanıp kullanmaması gerektiğini ayarlayabiliyorsunuz.

Sizin için 7 sekme açtım, üstüne Twitch'ten 900p60fps ve Youtube'dan müzik açtım ama hala 1.5GB bile olmadı.

Opera GX

1564836174518-png.png

İyi forumlar.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri