D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 PVP Server Açmak hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Creativev2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
  • Etiketler Etiketler
    files metin2

Creativev2

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
34
Çözüm
1
Online süresi
8d 8h
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 2 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
241
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar
Uzun süre Metin2 TR ve Pvp Serverlarda oynamış biri olarak artık oyunculuk noktasında bir yere gelmiş ve oyuncuların genel anlamda istek, ilgi ve ihtiyaçlarını anlamış bulunmaktayım.

Bundan sonra pvp Server açmak gibi bir düşüncem oluştu. Ve Metin2 geliştiriciligine merak sardım. Henüz bilgi birikimim sıfır olduğu için başlangıçta bazı soruları sorarak başlamak istiyorum.

Öncelikle tamamen eski Metin2 tarzında zor ve emek isteyen bir Server açmak istiyorum. Bunun için gerekli materyalleri nereden temin ederim, Server files vs gibi, bilmediğim pek çok şeyi satın almam mi gerekir internetten bulup kodlar üzerinde edit mi yapmam gerekir? Bu konuyu çok merak ediyorum.

İkinci olarak hosting şirketleri ne kadar güvenilir? Acmak istediğimiz serverin uzun soluklu olmasını istiyoruz. Senelerce devam etsin gibi bir düşüncemiz var. Bu konuda hosting sağlayan firmalardan hangisine guvenmeliyiz? Bazı firmalar da belli ücret karşılığı Server files editleyip kendi isteğimize uygun Server seçenekleri sunuyor. Bu konuda neler yapmalıyız yardımcı olursanız sevinirim.

Çok teşekkürler iyi forumlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

sabitteki ücretsiz altyapılar var files kısmında zaten onlar sistemsiz yani senin istedigin gibi zorbir başlangıç fazla ekleme çıkarma yapmadanda birkaç düzenleme ile açabilirsin

Öncelikle tamamen eski Metin2 tarzında zor ve emek isteyen bir Server açmak istiyorum. Bunun için gerekli materyalleri nereden temin ederim, Server files vs gibi, bilmediğim pek çok şeyi satın almam mi gerekir internetten bulup kodlar üzerinde edit mi yapmam gerekir? Bu konuyu çok merak ediyorum.
Files için satın almayı pek düşünmüyorum. Sistemler olsun editlemeler olsun. Bizim forumda development kısmında birçok paylaşım bulunuyor o bölümlerdeki paylaşımlardan yararlanabilirsiniz bence. Ama satın alacaksanız eğer irispanel tercih ediliyor. Çeşitli sistemler mevcut.

İkinci olarak hosting şirketleri ne kadar güvenilir? Acmak istediğimiz serverin uzun soluklu olmasını istiyoruz. Senelerce devam etsin gibi bir düşüncemiz var. Bu konuda hosting sağlayan firmalardan hangisine guvenmeliyiz? Bazı firmalar da belli ücret karşılığı Server files editleyip kendi isteğimize uygun Server seçenekleri sunuyor. Bu konuda neler yapmalıyız yardımcı olursanız sevinirim.
İrispanel tercih ediliyor. Tektık hizmeti var diyorlar.

Kendi başına yapman o seviyeye gelmen sıfır bilgi ile zor daha çok zaman lazım. Bilişimdin bür tane alıp biraz orda tecrübe kazanabilirsin bence

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri