Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu pvp bot++ gibi hax4m2 gibi botların hangi dil hangi program ile nasıl korumalrın geçildiği hakkında yardımcı olabilecek olan varmı Ücretli egitim verebilecek bana cidden merak sardım Yradımcı olacak olan varsa minnetarım
Bu pvp bot++ gibi hax4m2 gibi botların hangi dil hangi program ile nasıl korumalrın geçildiği hakkında yardımcı olabilecek olan varmı Ücretli egitim verebilecek bana cidden merak sardım Yradımcı olacak olan varsa minnetarım
• Genelde C++ dili kullanılıyor. Pek azında da Delphi gördüm. Aslında tek bir dilin kullanıldığını söylemek belki de yanlış olabilir. C++, Python, Lua, ASM vb.. birçok dil harmanlanabiliyor. Örneğin C++ ile bir Python modülü yazılabilir, bunun için bu iki dil ortak kullanılabilir. İzlenebilecek yolların sayısı çok fazla.
• Hile korumalarının bypass edilmesi ise ayrı bir konu. Bunun için RE (Reverse Engineering - Tersine Mühendislik) bilmenin gerektiğini söylemek sanırım yanlış olmaz. Disassembly bilgisi bu noktada çok önemli. Piyasada IDA-Pro, x64DBG, OllyDbg vb.. birçok yazılım mevcut. Bunların yanı sıra bu yazılımlar için geliştirilmiş ScyllaHide, TitanHide vb.. eklentiler mevcut. Araştırmalarını bu yönde yapabilirsin.
• Konuya ilişkin çok bir bilgi birikimim yok fakat yine de bildiklerimi aktardım. Umarım yardımı olur. Bir de şu linki incelemeni öneriyorum;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)