Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm Arkadaşlar forumda paylaşılmıştı ama konu sahibi banlanmış ve link kırık oldugu için yeniden paylaşıyorum diğerlerinden farklı sistemdir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Diğer extended pet system bu paylaşılana göre daha karışık.
Onu eklemeye çalıştığımda belki benim hatamdan kaynaklıdır hiçbir şekilde giyilmiyordu 3 4 kere editlememe rağmen, ama bu sistemi 2 gün önce ekledim, gayet güzelde çalışıyor.
Kanıt olarak ekleyebilirsin dostum.
![]()
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Diğer extended pet system bu paylaşılana göre daha karışık.kardeşim giymeli peti ekleyebileceğin ekstra bir yer yok ondan bahsediyorum, attığım linkteki ile ne farklılık var onu söyle oda giyiyor bu da giyiyor, kodları sen quest üzerinden çalıştırmıyorsan eklenicek yerlerde belli hala neyi savunuyorsun
Onu eklemeye çalıştığımda belki benim hatamdan kaynaklıdır hiçbir şekilde giyilmiyordu 3 4 kere editlememe rağmen, ama bu sistemi 2 gün önce ekledim, gayet güzelde çalışıyor.
Kanıt olarak ekleyebilirsin dostum.Selamun Aleyküm Arkadaşlar forumda paylaşılmıştı ama konu sahibi banlanmış ve link kırık oldugu için yeniden paylaşıyorum diğerlerinden farklı sistemdir
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
rica dostumPaylaşım için teşekkürler![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...