Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Mini İnceleme; Mad Rat Dead

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 380
  • Etiketler Etiketler
    mad rat dead

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mad Rat Dead ile başa çıkmaya başladığımızda gerçekten göze çarpan bir şey var : bu oyun harika . Şık görsellerden yüce film müziğine, çığlık tavırlarına kadar her şey ve geliştiriciler bu duyguyu aşırıya kaçmadan aktarmada dikkate değer bir iş çıkardılar. Ritim oyunları konusunda enayi iseniz, kesinlikle bunu kontrol etmek isteyeceksiniz.

large2b80376587c0d0a2.jpg

Bir dizi yıkıcı laboratuar testine tabi tutulduktan sonra ne yazık ki ölmüş olan ünlü Mad Rat olarak oynuyorsunuz. Yine de, tuhaf derecede sevimli Fare Tanrısı, anti-kahramanımıza dünyadaki son gününü yeniden yaşama şansı verdiğinden, her şey kaybolmadı. Bunu bildiği tek yolla harcamaya karar verir: Kendisini deneyen insandan intikam almaya zorlayarak.

Hayatta bir şans daha yakalamak bir püf noktasıyla gelir, akıl. Deli Fare'nin kalbi kırılgan bir durumdadır ve ilerlemeye devam edebilmesi için müziğin ritmine pompalanması gerekir. Bu, yana kaydırmalı oyunun temelini oluşturur; Mad Rat, ortamlarda gezinmek için müziğin ritmine uymalı, atılmalı, zıplamalı ve her seviyede uygun ve çizmeli bir Mafioso'dan daha fazla stille yoluna girmelidir. Ayrıca, oyun sırasında yapılabilecek hataları geri alarak zamanı geri alabilir; bu, biraz daha rahat bir şeyin peşindeyseniz harikadır.

large0113d29380f05d1e.jpg

Müziğin ritmine bağlı kalmak alışmak biraz zaman alır, ancak oyun genel olarak görece basittir: 'A'ya basmak, Mad Rat'ın bazı dans hareketlerini sallamasını ve onu yerde itmesini sağlar; 'B' zıplama düğmesidir ve 'Y' bir yüksekten çarpmanıza izin verir. Her üç hareketi de kullanmak, müziğin akışına ayak uydurmanın anahtarıdır; Eğer bir ritmi kaçırırsanız, Deli Fare bocalamaya başlar ve bu, doğru ritmi geri almak için savaşırken genellikle hataların zincirleme reaksiyonunu başlatır. Platform oyuncularının adil payını oynadıysanız, önceden belirlenmiş bir ritme bağlı kalmak ilk başta doğal gelmeyecektir, ancak oyunda stil ve zarafetle yükselmeniz uzun sürmeyecektir.

Tabii ki, bir ritim oyunu harika müzik olmadan hiçbir şey olmazdı ve bu gerçekten Mat Rat Dead'in gerçekten parladığı yerdir. Müzik gerçekten harika ve her seviye, başka bir yerden bakmak isterseniz, başlangıçta başlığı ve besteciyi gösteriyor. Biz ise vardı şikayet, size daha düzgün tempoya alışması olarak yavaş pistlerde bazıları gerçekten ilk başta ayak kapalı atabileceklerini derdim ama bu gerçekten oyunun bizim keyfi etkisi yoktu küçük bir kelime oyunu.

large3ebe006d96790571.jpg

Çılgın hikayesi ve şık grafikleriyle Mad Rat Dead , ritim mekaniği olmasa bile kendine güvenen bir platformcu olacaktı . Ancak mükemmel bir film müziği yardımıyla , platform ve ritim türlerini harmanlayan ilk oyun olmasa bile tamamen orijinal hissettiren bir deneyim . Bazen zor bir oyun olabilir, ancak geri sarma işlevinin yardımıyla, genel olarak nispeten havalı hissettiren bir oyun, sadece müziğe dalmanıza ve bu hastalıklı hareketleri patlatmanıza izin veriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri