noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[YARDIM]TARGET DAMAGE

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

onu biliyorumda koda erişemiyorum sadece gittigim yolların resimlerini bırakıyorum yanlışım varsa yardımcı olurmusunuz

1. resimdeki call adresine çift tıkladım tekrar şuraya yonlendirdi
daha sonra yukarda mov push push call yerini gördüm burdaki mov adresinin mov ecx[ebp +8] oldugundan dolayı call adresini bir daha follow ettim
galiba buldum dogrumu emin deilim ama yoksa yanlışmı ilerliyorum ?
hangi serverda deniyorsun

hangi serverda deniyorsun
north metin2 ama serverların genelinde boyle
ama mesele otuken2 serverında denedim sıkıntısız yaptım istedigime ulaştım ama diger çoğu serverda boyle bazılarında ise hiç send battle fonksiyonu yok (herkesin range yaptıgı rodniada send battle attack fonksiyonu yok)

Son düzenleme:
Öncelikle svs de korumasında demage hileleri çalışmaz svs de olan serverlar için uğrasma zamanına yazık move kodunu blamamanın sebebi korumadan kaynaklı aslını istersen target demage kıytırık korumasız serverlarda anca çalışır bu devirde de korumasız server kaldımı Allah bilir.

Öncelikle svs de korumasında demage hileleri çalışmaz svs de olan serverlar için uğrasma zamanına yazık move kodunu blamamanın sebebi korumadan kaynaklı aslını istersen target demage kıytırık korumasız serverlarda anca çalışır bu devirde de korumasız server kaldımı Allah bilir.
ANLADIM teşekkur ederim başka bi pvp de kodladım target şimdi mob x y z kordinatlarını bulmaya çalısıyorum bu konuyla ilgili bilgin varmı veya yardımcı olma fırsatın varmı karakterin deil mobun kordinatlarına nasıl ulaşabilirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri