zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[YARDIM]TARGET DAMAGE

erenemre09

Level 2
Üye
Konular
4
Online süresi
4d 5h
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
489
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yukardaki resime kadar ulaşabiliyorum fakat bu call ksımına tıkladıgımda mov push push call kısmı gelmiyor ona nasıl ulaşabilirim
(GetTargetVID adresi dahil her şeye ulaşabiliyorum tek sıkıntı mov push call adresini bulamamam)
Mov kodlarının çoğu şu şekilde oluyor bunlara nasıl ulaşacagım

Denediğin server ile alakalıdır (Koruma olması-fixlenmesi) , ve şunu söyleyebilirim o yapılan target korumasız bir server de işlev gösterir.

Denediğin server ile alakalıdır (Koruma olması-fixlenmesi) , ve şunu söyleyebilirim o yapılan target korumasız bir server de işlev gösterir.
sleepi 1000 de kullancaktım zaten korumalı yani çok seri vurmasını istemyiordum sadece kodları aramaya çalısıyordum bulabilcemmi diye

sleepi 1000 de kullancaktım zaten korumalı yani çok seri vurmasını istemyiordum sadece kodları aramaya çalısıyordum bulabilcemmi diye
korumasız olupta limit olan serverlarda sleep süresini 30 -40 arası yapman yeterli

korumasız olupta limit olan serverlarda sleep süresini 30 -40 arası yapman yeterli
onu biliyorumda koda erişemiyorum sadece gittigim yolların resimlerini bırakıyorum yanlışım varsa yardımcı olurmusunuz

1. resimdeki call adresine çift tıkladım tekrar şuraya yonlendirdi
daha sonra yukarda mov push push call yerini gördüm burdaki mov adresinin mov ecx[ebp +8] oldugundan dolayı call adresini bir daha follow ettim
galiba buldum dogrumu emin deilim ama yoksa yanlışmı ilerliyorum ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri