- Konular
- 218
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 5mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 2,497
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 20,298
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yirmi fitlik dik kaya yüzünü atlayarak, kendisini gezegenin yüzeyine geri itmeden önce bir yeraltı kaçış bölmesine ulaşmak için yedi saniyem var, cüce mühendisimi ciyaklayan uzaylı böceklerle dolu bir karanlık tünel ağına hapsolmuş halde bırakıyor. Sonsuza dek çaresizce yapılan bir çabadan sonra, kaçış kapsülünün bulunduğu mağaraya gittim, ne kadar yüksek olduğunu görünce kalbim çöküyor. Platform oluşturan silahımın tek bir atışı kaldı ve yolumu kazmak için yeterince zamanım yok. Sonra onu fark ettim: Cücemi havaya itebilecek buhar izlerini havalandıran bir gayzer. Ben kumar oynarım. Beni yarıya kadar kaldırıyor. Son, umutsuz platform çekimim gerisini halleder. Pırıl pırıl mücevherlerle çıkıyorum ve kabaca iki saniyem var.
Deep Rock Galactic incelemesi
Bu birinci şahıs madencilik oyunu tonlarca ayrıntı, tonlarca karaktere ve tonlarca kargaşalı böcek patlamasına hazır olun !
Deep Rock Galactic incelemesi
Bu birinci şahıs madencilik oyunu tonlarca ayrıntı, tonlarca karaktere ve tonlarca kargaşalı böcek patlamasına hazır olun !
- Geliştirici: Ghost Ship Games
- Yayıncı: Coffee Stain Publishing
- (Tam) sürüm: 13 Mayıs 2020
- Açık: Windows
- Gönderen:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Fiyat: £ 25 / € 30 / $ 30
Hırsızlık, o kadar da zor olmasa bile her zaman gergin ve heyecan verici hisseder. Keşif gezileri genellikle 15 ila 25 dakika sürer ve hiçbir cüce başaramasa bile küçük bir deneyim bonusu alsanız da, ödüllerin çoğunu yine de kaybedersiniz. Görevler arasında, bu deneyimi, parayı ve çıkardığınız nadir mineralleri avantajlar, kozmetikler ve ekipman yükseltmelerine harcamanıza izin veren renkli, dokunsal bir merkez alanına döneceksiniz. Toplamda iki deneyim seviyesi vardır: bir oyuncu olarak sizin için kümülatif bir rütbe ve dört sınıfın her biri için her ikisi de kendi kilit açma setlerine sahip bireysel rütbeler. Sızdırmayı çalıştırmamak her zaman işleri gergin tutmak için yeterli bir kayıp gibi gelir. Artı, hiçbir cüce parlaklığını kaybetmek istemez.
Mağaraya dalmadan önce, dört sınıftan birini seçebileceksiniz. Gunner, ısınması biraz zaman alan ve çok fazla bastırırsanız aşırı ısınabilen, ancak aynı zamanda böceklere zarar veren ve sersemletmek, inceltmek ve yaklaşan bir gelgiti durdurmak için yükseltilebilir. Her iki yönde de geçilebilen zipline'ları da çekebilir, bu da onları tehlikeli düşüşler ve ulaşılamaz köşeler için harika kılar. Ayrıca, özellikle yoğun dövüşler sırasında takımın içeriye girmesi için kalkan jeneratörlerini atabilir.
Mühendisin otomatik nöbet kuleleri, bir el bombası fırlatıcı ve bir av tüfeği vardır. Görev kontrolünden bir sürünün yaklaştığına dair uyarıları alır almaz bu nöbetçileri kurmak için acele etmek, sürekli olarak boşaltan cephane sayaçlarına kadar heyecan verici Uzaylılara saygı duyulması gereken her şeydir. Ayrıca platformlar çekebilir, merdivenler ve navigasyon için yürüyüş yolları oluşturabilir ve takıma biraz nefes alma alanı sağlamak için böcekleri rahatsız eden yemler atabilir.
Görevler arası merkezde mağaralarda bulduğunuz nadir malzemelerden içki içebileceğiniz, dans edebileceğiniz ve özel tarifler hazırlayabileceğiniz bir bar bulunmaktadır.
Tüm cüceler kazmalarını herhangi bir yüzeyde kazmak için kullanabilir, ancak The Driller'ın her kolunda saniyeler içinde devasa tüneller açmasını sağlayan dev bir matkap vardır. Ayrıca bir alev makinesi, el çantası şarjları ve bazı klasik cüce fırlatma baltaları var. Alev makineli dev böcekleri temizlemenin yararları üzerinde çok uzun süre durmayacağım, çünkü açıkça çok iyi. Son olarak, işaret fişeği tabancası, tüm cücelerin erişebildiği standart işaret fişeklerinden çok daha etkili bir şekilde alanları aydınlatabilen ve ayrıca bir kıskaç kancasına sahip olan Scout var. Kesilmiş ve saldırı tüfeği taşıyan bir hurdada da sarkık değil.
Başlangıçtaki yakıt rezervi zor seyrüsefer için sürekli güvenilemeyecek kadar düşük olan Driller haricinde, her sınıf, görevleri tek başına yürütmek için hem uygulanabilir hem de eğlencelidir. Yine de, Deep Rock Galactic'in zengin bir mineral damarından daha parlak olduğu bir ekip çalışmasıdır. İşbirliği sorunsuzdur, bu nedenle ya arkadaşlarınızdan bir takım oluşturabilir, tek başına bir göreve başlayabilir ve diğerlerinin gelmesini bekleyebilirsiniz (ki bu neredeyse her zaman, topluluk çok aktif görünür) ya da her ikisinin bir kombinasyonu. İsterseniz görevleri tek başınıza da çalıştırabilirsiniz. Oh, ve her sınıftan biriyle sınırlı değilsiniz, bu yüzden dört mühendisin nöbetçi silahlardan oluşan bir duvar örmesini istiyorsanız, bunun için gidin.
Başlamadan önce her görevin mağara karmaşıklığını ve uzunluğunu görebileceksiniz, ancak proc-gen, sabit bir yeni mağara düzeni akışı sağlamakta genellikle oldukça ustadır. Her sınıfın dövüşlerde bir rolü olsa da, bu yöntemsel gezinme bulmacaları sırasında birbirlerine nasıl iltifat ettikleri, çok sayıda güzel mikro işbirliği örneğine yol açar ve hepsi de geri tokat atan cüce dostluk hissine katkıda bulunur.
Bu tünelde biraz ışığa mı ihtiyacınız var? Anladım. Sadece iki nöbetçi silah attı ve ikinciyi kuracak birine mi ihtiyacın var? Anladım. Driller olarak oynuyorum ve az önce bu geniş mağaranın tepesinde nadir bulunan iyileştirilmiş minerallerin lezzetli bir damarını fark ettim, bu yüzden onu tarayıcımla etiketleyeceğim, Mühendis derme çatma bir çıkıntı oluşturacak onun altında, o zaman Scout yakalanabilir ve işe koyulabilir. Birbirimizi yakaladık.
Elbette, hangi sınıfı seçerseniz seçin, kazmanızla istediğiniz herhangi bir yeri kazabilirsiniz. Dik uçurumların arasından dolanan sonsuz merdivenler yapabilir veya ölümcül damlaları önemsiz hale getirebilirsiniz. Bir kez asıldığınızda, sarhoş edici olmaktan başka bir şey olmayan zorlu ve bilinmeyen ortamlar üzerinde bir ustalık sunar. Zarafet yerine cüce bir ustalık, inatçılık ve kararlılıkla bir dizi kanada sahip olmanın imkansız özgürlüğüdür.
Ancak birlikte çalışmak her zaman daha verimlidir ve önyüklemesi çok daha eğlencelidir. Oyunda tam olarak tek bir ifade var, kazmanızı yüksek tutmak için 'v' tuşuna basın ve bir çeşit “rock and stone!” Diye bağırın. Devam eden görevinize düştüklerinde yabancıları onunla selamlıyorsunuz ve sizi tekrar karşılıyorlar. Herkes bunu zorlu bir dövüşten önce veya sonra ya da görevin başında bölmeye inerken ya da sonunda kaçış bölmesine ulaşırken yapar. Her oynadığınızda hem duyacak hem de onlarca kez performans sergileyeceksiniz ve parlak olmayı asla bırakmayacak.
Görevleri tek başınıza çalıştırmayı seçebilirsiniz, bu durumda size savaşta size yardımcı olacak ve etiketlediğiniz tüm mineralleri çıkaracak özelleştirilebilir bir drone eşlik eder.
Bu tek selam, oyunun küçük ayrıntılarının çoğunun özel bir şey oluşturduğunun simgesidir. Daha fazla hasar için parlayan göğüslerini vurmak için böcekler gibi gezinme araçlarınız için bulacağınız ekstra kullanımlar. Patlayan böceklerin yolu çevrede büyük delikler açıyor, böylece bir zamanlar kararlı olan platformlar aniden ölüm tuzakları haline gelebilir.
Ve hepsinin cüceliği de. Silahlar ve patlamalar dost ateşi sağlayabilir, ancak kazmalar bunu yapmaz. Bazen, "ganimet böceği" olarak adlandırılan ve mücevherler saçılana kadar sopayla vurabileceğiniz dev bir larvalar bulacaksınız. Yağma hatasını seviyorum, çünkü madencilik cücelerinin ilk ganimet hatasını keşfetmesi, ne yaptığını bulması ve ardından kanonca bir 'ganimet hatası' olarak adlandırması fikrine bayılıyorum.
Yapılandırılabilirler ve tamamen yıkılabilir bir ortam arasındaki etkileşim ve çarpışan fizik sistemlerinden gelen tepkisel belirsizlik, bu ortamların sadece oynanacak seviyelerden ziyade oynanacak yerler olduğu hissine katkıda bulunur. Boğucu klostrofobi ile bu labirent mağaralarının verdiği keşif harikası arasında bir yerde benzersiz bir his var. Geniş ve göz korkutucu ama yine de harika efervesan floraya ve imkansız yabancı biyomlara ev sahipliği yapıyor.
Bu sevimli retro-fütüristik tasarım parçası, asırlardır gördüğüm en iyi harita
Düşmanların çoğu, devasa kaya salonlarında kendilerine tanınan dikey alanı çok iyi kullanır. Bir şey uçamazsa, sizi pusuya düşürmek için genellikle duvarların üzerinden ve sarkıtlardan aşağı doğru sürünebilir. Gösteride yeterince iğrenç, böcek öldürücü çeşitlilik var, bu türlerin biyolojik silahlanma yarışında binlerce yıldır evrimleştiğini ve en iyi kayalarını kesmeyi bırakmayan karışık uzun sakallarla evrimleştiğini düşünüyor.
Böcekler kadar tehlikeli bir düşman, madencilik operasyonuna nüfuz eden kapitalist açgözlülüktür. Kaçış kapsülü, mineralleri taşıyan MULE robotu güvenli bir şekilde gemide olana kadar açılmayacak. Yönetim için önce kayalar, ikinci olarak cüceler, kaçış kabuğunuzun zeminde kabartmalı 'Geride Cüce Kalmadı' olsa bile. DRG'de, iyi kısımlara ulaşmak için öğütmek zorunda değilsiniz, ancak ilerleme için ödüllendirilmiş hissediyorsunuz, bu da bir gözlem olarak biraz pat gibi geliyor. Ama bu doğru ve Deep Rock Galactic'in sistemleriyle olan ilişkisinde oynuyor: edinme, tekrar etme, ödül döngüleri, ilerleme. Hiciv var, ama aynı zamanda, her şeye rağmen cüceler olduğunuzun kabulü de var. Hiçbir şey sakallı kardeşlerinizi parıltılı minerallere kazma ile vurmaktan daha mutlu edemez.
Bu, Deep Rock Galactic'in oyunların en haince manipülatif mikro işlem çiftliklerinden beklediğiniz tüm çoklu kaynaklara, kozmetik kilitlere, yükseltmelere ve zafer pozlarına sahip olması, ancak mikro dönüşümler içermemesi gerçeğiyle daha da ön plana çıkıyor. 12 sterlinlik bir 'destek paketi' var - temel oyunun fiyatının yarısı - ama hepsi kozmetik ürünler. Bana bir rube deyin, ancak gerçekten kutunun üzerinde yazdığı gibi görünüyor: uzun bir erken erişim dönemi boyunca ilk kez bir geliştiriciyi desteklemek isteyen özellikle adanmış hayranlar için isteğe bağlı bir satın alma.
Haritalar, her biri kendi görünümü ve çevresel tehlikeleri olan birkaç farklı biyomdan prosedürel olarak oluşturulur.
"Bu eğlenceli" diye bağıran izci, daha önce sahip olduğu madeni binlerce kez çıkarıyor. Daha az bir oyunda alaycı görünen, aynı zorlayıcı meşgul çalışma ve şekerli serotonin ödülleri döngüsü, ancak onu çevreleyen şey tarafından düşünüldüğünü hissettirmek için yeterli bağlam verilir. Bu kadar tatmin edici hissetmek için tekrar tekrar kazma ile değerli taşlara vurmak istediğimden emin değilim, ama bunun için oyunu suçlayamam ve kesinlikle kendimi kendimi kendimmiş gibi hissettirmemekle suçlayamam. karakterim var.
Procgen'i ara sıra iğrenç derecede karmaşık seviyeler ortaya çıkardığı için eleştirebilirdim, ancak bu onları ilginç kılan şeylerin çoğunun bir parçası. Ayrıca görev hedeflerinde biraz daha çeşitlilik olmasını da umabilirdim, ancak yaklaşımda o kadar çok şey var ki deneyimi azaltmak için çok az şey yapıyor. Ayrıca, Engineer diğer üç durumsal sınıfa göre en sağlam, her yönden en iyi seçenek gibi hissettiği için tüm sınıfların eşit yaratıldığına ikna olmadım ve Driller, aslında biraz işe yaramaz olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak en güzel görünümlü oyuncakları hediye etti.