- Konular
- 3
- Online süresi
- 18h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 42
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sıkça Sorulan Sorular (SSS) 2000 Karakterden uzun olduğu için discorda atamadım
Açık beta başlangıç leveli kaç olacaktır? Cevap : Henüz belli değildir.Açık Beta başlangıç ödülleri ne olacaktır? Cevap; 500 K Saygınlık Puanı 100 Altın Moğol Parası 3 Altın Pazar Parası (daha net karar yok fakat 5A nın üstüne geçmeyecektir.)
Oyun P2W mi olacak? Cevap; Cengiz han 2 p2w bir oyun joygame zamanında ve çin serverlerde öyle tasarlanmış bir oyun para yatıran her zaman para yatırmayana çok fazla farklar atmıştı joygame zamanında, bizim böyle bir para kazanma amacımız yoktur. Aksine para yatıran ile yatırmayan arasındaki farkı çok aza indirmektir para yatırmayan kişi para atanın yaptığı eşyayı veya başka bir şeyi 2-3 gün veya en geç 1 hafta içerisinde yapabilecektir o sayede fark dengelenecektir Aksine oynadıkça kazandıran bir oyun olacaktır 150-300 TL ödüllü turnuvalar yapılacaktır (serverin durumuna göre 1000-2000 TL bütçelere kadarda çıkabilir hepsi sizlerin manevi desteğine bağlı)Hüner sınırı olacak mı? Cevap; Açık beta'nın başlarında evet hüner sınırı olacaktır ve 45 olarak düşünüyorum ilerliyen öneri istek bölümünden kararlaştırdığımız zaman artış yapılacaktır.
Üretimdeki sınıf değişince olan hatayı nasıl çözüm getirdiniz? Cevap; Evet tüm serverlerde bu hata mevcut biz çözmek için çalışma yapmadık bu konu hakkında ama ileride emin olabilirsiniz ki her şey yoluna oturduğu zaman bu hatayı çözmek için ekibimiz uğraşıcaktır. Açık beta içerisinde sınıf değiştirme eşyalarını OG ve OGY'lerden temin edebilirsiniz.Sınıf Değiştirme Eşyasını nasıl takip edeceksiniz? Cevap; Discord üzerinden OG ve OGY lerin görebileceği bir oda olacaktır ve herkes rün verdiği kişiyi yazacaktır herkes 12 saatde bir rün alabilecektir ve yan hesaplar alamayacaktır. HP Alımlarında KDV dahil fiyat mı yoksa KDV eklenecek mi? Cevap; HP Fiyatlarında 1 A = 50 TL KDV dahil fiyat olacaktır.
Derebey Müritleri değerli olacak mı? Cevap; Tabii ki 2. kere savunma yolu yapmanıza yarayacak itemler 23.00 derebeylerinden atıyor olacak + takas yapabilmeniz için sikke ve 3 güç nişanı vb. derebey müritlerinden atıyor olacaktır. **Derebey müritleri her haritada 6-7 tane değilde 3-4 tane spawm olacaktır (test aşamasında eğer ekibimiz sorunsuz yapabilirse aklımızda o var)** **Tüm kapalı betaya katılan herkes 500 PP kazanacaktır ödüller açık beta başladığında 3 veya 7 iş günü arasında dağıtım tamamlanacaktır**Kural sistemi nasıl olacaktır? Cevap; Herkesin erişebileceği kanallardan küfür ettiğiniz sürece kural sisteminde yazılı olan cezai işlemler uygulanacaktır. Diyalog üzerinden küfürler özel mesaj olduğu için kara listeyi alıp rakibinizi susturabilirsiniz. Peki oyun üzerinden herkesin erişebildiği kanallardan küfür edildi bize bildirmek istiyorsanız support@yigithosting.com veya facebook.com/ch2sondestan Tarih/Saat/Gün gözükecek şekilde SS alıp attığınız taktirde bizim işimizi kolaylaştırmış olursunuz <3
Misyonumuz nedir? Cevap; Tek amacımız sizlerin güvenilir,adaletli,dengeli ve profesyonel bir ortamda oyun oynamanızı sağlamaktır. Eski açılan son destan sunucusunda oynayan kişiler elbet beni tanıyordur sizleri sunduğumuz güzel günleri tekrar sunacağız. bu sefer 5 tık profesyonel olarak Tek isteğim sizlerden bana manevi olarak destek olmanızı istiyorum bu desteğinizi benden esirgemediğiniz zaman yıllarca açık olacağının sözünü şimdiden verebilirim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyun Şuan Kapalı Betadadır.- Katılım
- 29 Ocak 2021
- Konular
- 0
- Online süresi
- 6m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 1
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Umarım her şey güzel olur beklemedeyiz.
- Konular
- 1,422
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,379
- Altın Konu
- 309
- Başarım Puanı
- 418
- MmoLira
- 6,657
- DevLira
- 15
Başarılar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)