- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,277
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,221
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
napsın güller , çiçekler ile mi döşesin konuyusözde yönetici olacaksınız bu nasıl sıradan berbat bi konu resmen konu açmak için açmışsınız insan biraz uraşır rezalet resmen lütfen mesajıda silmeyin eleştiriye açık olun
- Konular
- 9
- Online süresi
- 12d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 362
- DevLira
- 0
sözde yönetici olacaksınız bu nasıl sıradan berbat bi konu resmen konu açmak için açmışsınız insan biraz uraşır rezalet resmen lütfen mesajıda silmeyin eleştiriye açık olun
- Konular
- 29
- Online süresi
- 14d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 1,073
- DevLira
- 0
napsın güller , çiçekler ile mi döşesin konuyusözde yönetici olacaksınız bu nasıl sıradan berbat bi konu resmen konu açmak için açmışsınız insan biraz uraşır rezalet resmen lütfen mesajıda silmeyin eleştiriye açık olun

- Konular
- 9
- Online süresi
- 12d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 362
- DevLira
- 0
boş yapma bence dostum zerre bi açıklama yok nasıl yapılacağına dair video koymuş ama video sadece çalıştına dair bi video nasıl yapılacağına dair en ufak bişey yok kaldı ki yönetici diğer yönetici ve mod arkadaşların konularını incellersen anlarsın benim umrumda değil konuyu nasıl açtığ turk mmo adminleri umursamıyorsa banene ben sadece açıklama yapılmamış nasıl yapıldığına dair o konudayım bu arada nasıl bi kafa yaşıyorsun bilmiyorum ama 2 hesapla bazı konularda kendi kendine cavap felan veriyorsun anlamıyorm çok komiksin @TheHectoR.exenapsın güller , çiçekler ile mi döşesin konuyu![]()
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,277
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,221
- DevLira
- 15
boş yapma bence dostum zerre bi açıklama yok nasıl yapılacağına dair video koymuş ama video sadece çalıştına dair bi video nasıl yapılacağına dair en ufak bişey yok kaldı ki yönetici diğer yönetici ve mod arkadaşların konularını incellersen anlarsın benim umrumda değil konuyu nasıl açtığ turk mmo adminleri umursamıyorsa banene ben sadece açıklama yapılmamış nasıl yapıldığına dair o konudayım bu arada nasıl bi kafa yaşıyorsun bilmiyorum ama 2 hesapla bazı konularda kendi kendine cavap felan veriyorsun anlamıyorm çok komiksin @TheHectoR.exe
Burada neyin tatavası döndüğünü anlamadım kimse multi üyelik kullanmıyor ve hile ile uğraşan herkezin DLL yi injectorle innject edileceğini biliyor farz ediyorum Wait range olayından başka ayarlanacak bir ayar yok oda zaten kullananın zevkine kalmış
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)