Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplandı Metin2 Serbest Kamera Hk.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeyrek Game
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Benim Sizlerden Bir Ricam Var Buyrun Aşağıdaki Resmine Bknz;

3527ce5249a73479e3a892503e4bfbb3.gif


Bu Resimde Bulunan Sistem Serbest Kamera Sistemi. Bu Sunucuda F8 Tuşuna Entegreli Şekilde Çalışıyor. Tuşa Bastığınızda W,A,S,D,F Tusları İle Serbest Kameraya Geçiriyorsun. Serbest Kamerada Oyun Oynanabılıyor. Bir Nevi ETS2 Deki Serbest Kamera Sisteminin Aynısı.

Benim Konu Açma Sebebime Gelicek Olursak Eğer :) Bu Sistem Daha Önceden Paylaşıldımı ? Paylaşılmadıysada Bu Sistemi Nasıl Yazabiliriz. Bilgisi 0 Olan Bir Adam Değilim Merak Etmeyin Sadece Nereden Başlaması Gerektiğini Bilmeyen Bir Adamım :) Sistem Hakkindaki Fikirlerinizi De Belirtebilirsiniz Şöyle Olabilir Diye Tahmin Ediyorum Gibi. Kimseyi Aşşağılayacak Küçük Duruma Düşürecek Değiliz :)
 

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
metin2 dynamic movement diye google amcada aratabilirsin birkaç çalışma olmuş.

sıfırdan yazmaya çalışsak aklıma şöyle birşey geliyor. world editörün kodlarına sahibiz, map tasarlanan sekmenin kodlarına baka baka, kurcalaya kurcalaya birşeyler çıkarılabilir. Aynı videodaki şekil elde edilebilir bence world editörden.
aynı wolfteam daki gibi , :) bişey istiyorsunuz
Yanı Wolfteam Oynadım Çok Önceden Ama Öyle Bir Sistem Varmıydı Aklımda Değil :) Benım Bu Sistemi Ekleme Amacım Serverdeki Youtuberler İçin İntro Alanı Oluşturmak Ve Bazıları Bunu Farm Yaparken Bu Modda Kullanıp Direk Fazla Alanı Görüp Direk Metinlere Sadece Tıklama Yaparak Da Kullanabilecek :) Aradığım Budur :)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst