YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Metin2 Serbest Kamera Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeyrek Game
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Zeyrek Game

Nam-ı Diğer Gcc
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
70
Çözüm
49
Online süresi
4mo 14d
Reaksiyon Skoru
712
Altın Konu
7
TM Yaşı
6 Yıl 2 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
201
MmoLira
12,802
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Benim Sizlerden Bir Ricam Var Buyrun Aşağıdaki Resmine Bknz;

3527ce5249a73479e3a892503e4bfbb3.gif

Bu Resimde Bulunan Sistem Serbest Kamera Sistemi. Bu Sunucuda F8 Tuşuna Entegreli Şekilde Çalışıyor. Tuşa Bastığınızda W,A,S,D,F Tusları İle Serbest Kameraya Geçiriyorsun. Serbest Kamerada Oyun Oynanabılıyor. Bir Nevi ETS2 Deki Serbest Kamera Sisteminin Aynısı.

Benim Konu Açma Sebebime Gelicek Olursak Eğer :) Bu Sistem Daha Önceden Paylaşıldımı ? Paylaşılmadıysada Bu Sistemi Nasıl Yazabiliriz. Bilgisi 0 Olan Bir Adam Değilim Merak Etmeyin Sadece Nereden Başlaması Gerektiğini Bilmeyen Bir Adamım :) Sistem Hakkindaki Fikirlerinizi De Belirtebilirsiniz Şöyle Olabilir Diye Tahmin Ediyorum Gibi. Kimseyi Aşşağılayacak Küçük Duruma Düşürecek Değiliz :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
metin2 dynamic movement diye google amcada aratabilirsin birkaç çalışma olmuş.

sıfırdan yazmaya çalışsak aklıma şöyle birşey geliyor. world editörün kodlarına sahibiz, map tasarlanan sekmenin kodlarına baka baka, kurcalaya kurcalaya birşeyler çıkarılabilir. Aynı videodaki şekil elde edilebilir bence world editörden.
aynı wolfteam daki gibi , :) bişey istiyorsunuz
Yanı Wolfteam Oynadım Çok Önceden Ama Öyle Bir Sistem Varmıydı Aklımda Değil :) Benım Bu Sistemi Ekleme Amacım Serverdeki Youtuberler İçin İntro Alanı Oluşturmak Ve Bazıları Bunu Farm Yaparken Bu Modda Kullanıp Direk Fazla Alanı Görüp Direk Metinlere Sadece Tıklama Yaparak Da Kullanabilecek :) Aradığım Budur :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri