- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 452
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yerel Disk C: herhangi bir virüs bulaşmaması için Deep Freeze yüklemiştim ve şifreyi şuanda hatırlayamıyorum
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@xKehanet arkadaşımız video yüklemiş. Yazılı olarak destek almak istersen sizin için özetledim.
Vereceğim linkten yardımcı programları indirin. DeepFreeze 6 dan daha düşük bir sürüm kullanıyorsanız Adf-03.exe , DeepFreeze 6 ve daha yüksek bir sürümü için Adf.exe programını indirin.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
İndirdiğiniz anti deepfreeze programını çalıştırın ve ara yüzden sadece start tuşuna basın.
Benim bilgisayarda deepfreeze kurulu olmadığı için start pasif durumda. Sizde aktif durumda olacaktır. Start butonuna bastıktan 5 saniye sonra program otomatik olarak şifreyi kıracak ve size yönetim panelini açacaktır. Bazı bilgisayarlarda şifre ekranını önünüze getiriyor boş bırakıp entera basarsanız yönetim paneline girebilirsiniz. Burada new password deyip yeni şifre oluşturabilirsiniz.
Yöntemi deep freeze kurulu olan bilgisayarlar da denedim. Bütün versiyonlarında şifreyi kırabildim. Yöntem %100 çalışmaktadır. Şifre kırma işlemleri bu kadardır. Soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bildirebilirsiniz.
Bu video yardımcı olabilir.