InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Deep Freeze Şifremi Unuttum

gsmerthasan025

Level 2
Üye
Konular
20
Çözüm
1
Online süresi
4h 7m
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
Başarım Puanı
85
MmoLira
452
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yerel Disk C: herhangi bir virüs bulaşmaması için Deep Freeze yüklemiştim ve şifreyi şuanda hatırlayamıyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@xKehanet arkadaşımız video yüklemiş. Yazılı olarak destek almak istersen sizin için özetledim.

Vereceğim linkten yardımcı programları indirin. DeepFreeze 6 dan daha düşük bir sürüm kullanıyorsanız Adf-03.exe , DeepFreeze 6 ve daha yüksek bir sürümü için Adf.exe programını indirin.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

İndirdiğiniz anti deepfreeze programını çalıştırın ve ara yüzden sadece start tuşuna basın.

Benim bilgisayarda deepfreeze kurulu olmadığı için start pasif durumda. Sizde aktif durumda olacaktır. Start butonuna bastıktan 5 saniye sonra program otomatik olarak şifreyi kıracak ve size yönetim panelini açacaktır. Bazı bilgisayarlarda şifre ekranını önünüze getiriyor boş bırakıp entera basarsanız yönetim paneline girebilirsiniz. Burada new password deyip yeni şifre oluşturabilirsiniz.

Yöntemi deep freeze kurulu olan bilgisayarlar da denedim. Bütün versiyonlarında şifreyi kırabildim. Yöntem %100 çalışmaktadır. Şifre kırma işlemleri bu kadardır. Soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bildirebilirsiniz.
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
@xKehanet arkadaşımız video yüklemiş. Yazılı olarak destek almak istersen sizin için özetledim.

Vereceğim linkten yardımcı programları indirin. DeepFreeze 6 dan daha düşük bir sürüm kullanıyorsanız Adf-03.exe , DeepFreeze 6 ve daha yüksek bir sürümü için Adf.exe programını indirin.

Anti Deep Freeze İndir

Virüs Total

İndirdiğiniz anti deepfreeze programını çalıştırın ve ara yüzden sadece start tuşuna basın.

deepfreeze-sifre-kirma.jpg

Benim bilgisayarda deepfreeze kurulu olmadığı için start pasif durumda. Sizde aktif durumda olacaktır. Start butonuna bastıktan 5 saniye sonra program otomatik olarak şifreyi kıracak ve size yönetim panelini...

Anti Deep Freeze İndir

Virüs Total

deepfreeze-sifre-kirma.jpg

Benim bilgisayarda deepfreeze kurulu olmadığı için start pasif durumda. Sizde aktif durumda olacaktır. Start butonuna bastıktan 5 saniye sonra program otomatik olarak şifreyi kıracak ve size yönetim panelini açacaktır. Bazı bilgisayarlarda şifre ekranını önünüze getiriyor boş bırakıp entera basarsanız yönetim paneline girebilirsiniz. Burada new password deyip yeni şifre oluşturabilirsiniz.

Yöntemi deep freeze kurulu olan bilgisayarlar da denedim. Bütün versiyonlarında şifreyi kırabildim. Yöntem %100 çalışmaktadır. Şifre kırma işlemleri bu kadardır. Soru ve görüşlerinizi yorum kısmından bildirebilirsiniz.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri