Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı Telefon İçin Office Programı

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Telefonum için Microsoft office yüklemeyi düşünüyorum ama önerileriniz nelerdir acaba

Çözüm
Selam,

Aşağıda Microsoft'un paylaştığı duyuru var.

İşletim sisteminize göre seçiminizi yapın ve kullanmaya başlayın.

Birkaç ay önce, mobil cihazlarda iş yapmak için en uygun uygulama olacak şekilde tasarlanmış yepyeni bir deneyim olan Office adlı yeni bir mobil uygulamayı kullanıma sunuldu. Bu uygulama Word, Excel ve PowerPoint’i tek bir uygulamada birleştirir ve daha fazlasını başarmanıza yardımcı olmak için tamamen mobil yollarla içerik oluşturmanıza ve görevleri yerine getirmenize olanak tanıyan yeni özellikler sunar. Office uygulamasının genel önizleme aşamasından çıkıp dünya çapında tüm Android ve iOS telefon kullanıcıları için genel kullanıma sunulduğunu bugün gururla duyuruyoruz.

Microsoft

Android...
Selam,

Aşağıda Microsoft'un paylaştığı duyuru var.

İşletim sisteminize göre seçiminizi yapın ve kullanmaya başlayın.

Birkaç ay önce, mobil cihazlarda iş yapmak için en uygun uygulama olacak şekilde tasarlanmış yepyeni bir deneyim olan Office adlı yeni bir mobil uygulamayı kullanıma sunuldu. Bu uygulama Word, Excel ve PowerPoint’i tek bir uygulamada birleştirir ve daha fazlasını başarmanıza yardımcı olmak için tamamen mobil yollarla içerik oluşturmanıza ve görevleri yerine getirmenize olanak tanıyan yeni özellikler sunar. Office uygulamasının genel önizleme aşamasından çıkıp dünya çapında tüm Android ve iOS telefon kullanıcıları için genel kullanıma sunulduğunu bugün gururla duyuruyoruz.

Microsoft

Android için indirin | iOS için indirin

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri