emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Merhabalar log cpp ve build ederken hata /ikarus offshop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rdx35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 541

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sa arkadaşlar ikarus offline shop eklemeye çalışıyorum lakin build ederken böyle bir sorun ile karşı karşıyayım log manager dosyası ikarusun ıcınde yok dolayısla bende orda takıldım ve biraz göz gezdirdiğimde mesela log.h de refine log var void olarak deneme yanılma yaparak 3-4kere denesem dahi kodlama bilgim olmadığı için üstesinden gelemedim.
1.error log manager offlineshoplog bulanamadı oraya offlineshoplog ekle diyor
2.error da ona benzer lakin onun probleminin hangi dosyada olduğunu bulamadım character class icinde diyor ama onuda getcheque aratarak bulacağım. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
image0.jpg

Son düzenleme:
getcheque aratmak yerine character classında getchannel değerini oluşturun, log dosyası içinde diğer logları baz alarak bir log oluşturabilirsiniz
Değerli yorumunuz icin teşekkür ederşm diğer logları baz aldım ama kodlama bilgim olmadığı için yazamadım malesef denemem build etmem sonucundaysa log h de hata yaptıgımı söyledi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri