Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

GM Arıyorum Metin2 Projem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesimistep6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 577
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 İşinden Anlayan Sağlam Eleman Arıyorum.

Merhaba, Metin2 hakkında bir çok projeye sahibim kafamda tabiki öncelikle files , server sorunları , oyun içi sıkıntılar'dan anlayacak sağlam bir eleman arıyorum. Sunucu ödemesi Site ödemesi bunların hiç birini karşılamasada olur çünkü sunucu ve site kendi firmam'dan sağlamaktayım ancak sorunsuz bir şekilde Metin2 Server kurmasını bilen Sorunsuz bir şekilde ayarlayabilen bir kişi arıyorum kazanılan para konuşulur halledilir
DDoS Koruması gibi ayrıntılara takılmayacak birisini arıyorum o işler basit işlemler Ciddi işini yapan düzgün yapan arkadaş varsa aşşağıda etiket bıraktım bana bi ulaşabilir mi ?

Discord: TOYGUN#4858

Son düzenleme:
Dediğiniz kadar tecrübeli birisi zaten kendi filesini kodlayıp gayet makul fiyatlardan satabilirken veya oyun açıp para kazanabilecekken neden sizinle bir ortaklığa girsin ki ?

Dediğiniz kadar tecrübeli birisi zaten kendi filesini kodlayıp gayet makul fiyatlardan satabilirken veya oyun açıp para kazanabilecekken neden sizinle bir ortaklığa girsin ki ?
Metin2 satisinda mevcut 40 musterilerimin sunucusuyla ilgilenim gelen para ona ait olucak sunucu parasi haricinde olay sadece 1 server degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri