romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2Bob vs M24Pro

Amaterus

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
3h 2m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
4
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar m2bob almayı düşünüyorum ama bazı kişiler m24pro'yu tavsiye ediyor. M24pro pvp sunucularında çalışma garantisi vermiyor. M2bob içinde bu geçerli mi? Veya hangi unucularda çalışıp çalışmadığı ile ilgili bir liste var mı?

Arkadaşlar m2bob almayı düşünüyorum ama bazı kişiler m24pro'yu tavsiye ediyor. M24pro pvp sunucularında çalışma garantisi vermiyor. M2bob içinde bu geçerli mi? Veya hangi unucularda çalışıp çalışmadığı ile ilgili bir liste var mı?

Buradan bakabilirsin ben pek hileleri kıyaslamayı sevmem

Kişisel kanaatimce m24pro'nun müşteri hizmeti daha kötüydü. Çünkü 1 hafta önce aldığım 15günlük aboneliğin sadece 1 gününü kullanabildim. Bot sürekli arızalanıyor ve onarmaları ortalama 5 gün sürüyor. Bu arıza sürecinde müşterilerin maillerine dönüş yapılmıyor. M2bob, m24pro'ya göre biraz daha hizmet odaklı gözüküyor ve hilenin onarım süresi m24pro'dan daha kısa sürüyor. M24pro onarılmış hali şuanda bile hata veriyor. Kullanıcılarının çoğu giriş yapamıyor ve bunu m24pro'nun belirttiği mail adresine bildirdiğinde hala dönüş alamıyorlar. Mail yoluyla sık sık yazarsanız aboneliğinizden kaybolan günleri iade edebiliyorlar ama ölme eşşeğim ölme ... :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri