HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merak ettiğim bir konu var. Formda bayağı dolaştım ve bunların gerçek olup olmadığı hakkımda bilgi almak istiyorum işi bilen kişiler tarafından.
Örnek bir olay: Adam pvp sw kuracağım 20.000tl reklam 10.000tl files 15.000 tl sunucu kiralama vs yazmışta yazmış sw kuran kişi 35.000-50.000 tl harcayıp oyundan satışlar ile bunun üzerinde para kazananilir mi geeçekten? Yoksa reklam olsun ilgi çeksin diye insanları bir nevi kandırıyorlar mı? Gerçekten para için bu işi yapanlar 50.000 tl harcayıp bunun üzerinde para kazanacağını ben düşünmüyorum ya siz?
Örnek bir olay: Adam pvp sw kuracağım 20.000tl reklam 10.000tl files 15.000 tl sunucu kiralama vs yazmışta yazmış sw kuran kişi 35.000-50.000 tl harcayıp oyundan satışlar ile bunun üzerinde para kazananilir mi geeçekten? Yoksa reklam olsun ilgi çeksin diye insanları bir nevi kandırıyorlar mı? Gerçekten para için bu işi yapanlar 50.000 tl harcayıp bunun üzerinde para kazanacağını ben düşünmüyorum ya siz?
Zamanında çok düşük bütçeyle bu fırsatı bana sunan bir arkadaşım olmuştu , birlikte girdiğimiz işte 3-4 ay içerisinde bütçenin 3-4 katı getiri sağladık. Kredi çekip bu işe giren kurucular tanıyorum. 60 bin ila girip 200-300 bin kaldıranlar tanıyorum ama tabi kimse gelipte burada net rakam vereceğini düşünmüyorum. Metin2 piyasası iyice karıştı zaten , günde 200-300 pvp server açılıyor , herkes paraya döktü olayı oyuncularda artık paraya döktü , yani max açılan sunucular 2-3 ay dayanıyor , Bu işi Hakkıyla zamanında 2007'den 2009' dan , para için piyasaya girmemiş adamlar yapıyor ve hala sunucuları açık ( bu adamlar sunucu açsa piyasayı sallar ) NEW SEASON sunucuların hepsi paraya döktü oyuncusuda kurucusuda , herkes max 2-3 ay sunucudan faydanalıp yeni sunucu bekliyor , durum bu bunları değerlendirip açarsan tabi zarar edeceğini düşünmüyorum. herkes nasibinin ekmeğini yer bol şanslar.
Reklam bütçesini minimum 70-80k olarak belirlemeniz gerekiyor şuan iyi bir oyuncu kitlesine ulaşabilmek için.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)