- Konular
- 50
- Online süresi
- 18g 82191s
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 7
- Başarım Puanı
- 159
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay
- MmoLira
- 1,061
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız: Emre
Yaşınız: 31
Nereli olduğunuz: Rize
Hangi takımlı olduğunuz: Çaykur Rize
Forumu nereden bulduğunuz: Googleden yıllar önce mt2 araştırması yaparken
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Formda envari çeşit bilgi var her konuda ve bir çok size yardımcı olmaya hazır insan bu yüzden seviyorum
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Kimya öğretmeniyim şöyle yakın çevreden yada bize güvenip inanan arkadaşlarla beraber bir şeyler yapmak bir yerlerde görev almak bunu yaparken de eğlenmek kafa dağıtmak istiyorum zira işlerin yoğunluğu bi şekilde stres atınca gidiyor
Büyük gücün büyük sorumluluk getiesiğünin farkında bilincünde olan, muhakeme yetenegi yüksek, gerçek çalışmayı seven, teknolojiyi gelişmeleri takip eden yeniliklere açık adalettt diye bağıran biriyim
Yaşınız: 31
Nereli olduğunuz: Rize
Hangi takımlı olduğunuz: Çaykur Rize
Forumu nereden bulduğunuz: Googleden yıllar önce mt2 araştırması yaparken
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Formda envari çeşit bilgi var her konuda ve bir çok size yardımcı olmaya hazır insan bu yüzden seviyorum
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz ; Kimya öğretmeniyim şöyle yakın çevreden yada bize güvenip inanan arkadaşlarla beraber bir şeyler yapmak bir yerlerde görev almak bunu yaparken de eğlenmek kafa dağıtmak istiyorum zira işlerin yoğunluğu bi şekilde stres atınca gidiyor
Büyük gücün büyük sorumluluk getiesiğünin farkında bilincünde olan, muhakeme yetenegi yüksek, gerçek çalışmayı seven, teknolojiyi gelişmeleri takip eden yeniliklere açık adalettt diye bağıran biriyim - Katılım
- 2 Ağu 2010
- Konular
- 5,440
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -2,502
- DevLira
- 0
Selamlar, hoş geldin 
- Konular
- 50
- Online süresi
- 18g 82191s
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 7
- Başarım Puanı
- 159
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay
- MmoLira
- 1,061
- DevLira
- 0
Hoş bulduk formun kimya sayfasını rehşn almaya geldim müsadeniz varsaSelamlar, hoş geldin![]()
birazcıkta mt2 hem eğlenelim hem öğrenelim - Katılım
- 2 Ağu 2010
- Konular
- 5,440
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -2,502
- DevLira
- 0
Hoş bulduk formun kimya sayfasını rehşn almaya geldim müsadeniz varsabirazcıkta mt2 hem eğlenelim hem öğrenelim
)
Est. müsade senin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)