Exisoviar 24 Ocak 2021 #1 Şuana kadar Adblock kullandım fakat youtube ve film sitelerinde reklamları engellemiyor başka bir reklam engelleyici önerirmisiniz
Şuana kadar Adblock kullandım fakat youtube ve film sitelerinde reklamları engellemiyor başka bir reklam engelleyici önerirmisiniz
Çözüm HarunCsknn 24 Ocak 2021 AdGuard kullanmaktayım. Sıkıntısını görmedim. Ek olarak ; Adblock, Adblock Plus, Ghostery, uBlock Origin ve AdBlocker Ultimate deneyebilirsiniz.
AdGuard kullanmaktayım. Sıkıntısını görmedim. Ek olarak ; Adblock, Adblock Plus, Ghostery, uBlock Origin ve AdBlocker Ultimate deneyebilirsiniz.
SwordRex 24 Ocak 2021 #2 Önere bilirim bunu Upvote 0 Downvote HarunCsknn 24 Ocak 2021 #3 AdGuard kullanmaktayım. Sıkıntısını görmedim. Ek olarak ; Adblock, Adblock Plus, Ghostery, uBlock Origin ve AdBlocker Ultimate deneyebilirsiniz. Upvote 0 Downvote Çözüm Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular XenForo’da Google AdSense Yerleşimi İçin En Uygun Alanlar Karadayı ✓ 8 Tem 2026 Web Geliştirme Cevaplar 2 Görüntüleme 21 15 Tem 2026 Nizam-ı Alem Android’de Reklam Engelleme Yöntemleri (Root’suz Çözüm Rehberi) 5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme veXor 10 Ara 2025 Cep Telefonları Cevaplar 3 Görüntüleme 109 24 Ara 2025 Lightning Altın Konu Corebound İncelemesi Carissa 25 Haz 2026 Diğer Oyunlar Cevaplar 1 Görüntüleme 30 26 Haz 2026 Lightning Semrush AdClarity İncelemesi: Rakip Reklam Zekasına Derinlemesine Bir Bakış Nizam-ı Alem 6 Haz 2025 Onaylanmayan Orjinal Konular Cevaplar 1 Görüntüleme 83 6 Haz 2025 ShadowBluRay reklam ve tüketici ilişkileri TruvaGame 2 Ağu 2025 Ekonomi / İktisat / İşletme Cevaplar 0 Görüntüleme 66 2 Ağu 2025 TruvaGame Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
HarunCsknn 24 Ocak 2021 #3 AdGuard kullanmaktayım. Sıkıntısını görmedim. Ek olarak ; Adblock, Adblock Plus, Ghostery, uBlock Origin ve AdBlocker Ultimate deneyebilirsiniz. Upvote 0 Downvote Çözüm Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
AdGuard kullanmaktayım. Sıkıntısını görmedim. Ek olarak ; Adblock, Adblock Plus, Ghostery, uBlock Origin ve AdBlocker Ultimate deneyebilirsiniz.