Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Lonca Geçmiş Sistemi [SİLİNDİ]

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bir filesin kaç tane acılı leblebiye bedel yakışıklı ona göre söyle filesini almayı düşünebilirim ;)

Ekli dosyayı görüntüle 48462

Ekli dosyayı görüntüle 48463

evet sefacım :AFSD.a.fdAS.fd bak beni çağırıpta mesaj yazıp nasılda engelledin :D
korkuyorsan niye çağırıyorsun ;) madem korkuyorsun ozaman bulaşmayacaksın :becky:

boşver sen leblebi ye
sana dedimki dcye gel konuşalım adresi bırakıyorum alta, sen kimsin de seni engellicem şu foruma geldiğimden beri düşmedin yakamdan .. bi sal sal yeter bi derdin varsa gel konuşalım ben senin gibi sanal alemde anonim nicklerle takılmıyorum herşeyim açıkta varsa sıkıntın halledelim

Moderatör tarafında düzenlendi:
sana dedimki dcye gel konuşalım adresi bırakıyorum alta, sen kimsin de seni engellicem şu foruma geldiğimden beri düşmedin yakamdan .. bi sal evladım sal yeter bi derdin varsa gel konuşalım ben senin gibi sanal alemde anonim nicklerle takılmıyorum herşeyim açıkta varsa sıkıntın halledelim
seninle bir derdim yok benimle derdi olan sensin :D çocuk adam adımın neresi anonim acaba ? :P
şu zor zamanlarda beni güldürüp eğlendiriyorsun eyvallah sndkhfsjjd

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri