BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplandı İnternet hızı sadece bende mi böyle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrShady
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Vodafone 4.5G mobil internet kullanıyorum gerçekten rezalet sadece bende mi böyle ne yapıcam çözümü yok mu kaç defa müşteri temsilcisini aradım hep birşeyler yaptık telefonunuzu kapatın 5dk bekleyin sonra açın dediler ama gram bilgisi olmayan insanları oraya koymuşlar Türkcell ve Türk telekomda aynı yerde test yaptım 65 aşasına inmediler Eğer düzelmezse Turkcelle geçiceğim fikriniz nedir

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210121-202017_Speedtest.jpg
    Screenshot_20210121-202017_Speedtest.jpg
    171.8 KB · Görüntüleme: 0
Çözüm
Turkcell'e geçebilirsiniz. Genelde size telefonunuzu kapatın vs gibi standart işlemleri uygulamalarının sebebi bunları yapmaları gerektiğini işe başlarken bildiriyor olabilirler. Onlarda emir kuludur. Hız açısından bende vodafone kullanmaktayım fakat hızda bir sorun yaşamamaktayım. Sizin bölgenizle alakalı bir ağ yoğunluğu olabilir.

İyi forumlar dilerim.
Turkcell'e geçebilirsiniz. Genelde size telefonunuzu kapatın vs gibi standart işlemleri uygulamalarının sebebi bunları yapmaları gerektiğini işe başlarken bildiriyor olabilirler. Onlarda emir kuludur. Hız açısından bende vodafone kullanmaktayım fakat hızda bir sorun yaşamamaktayım. Sizin bölgenizle alakalı bir ağ yoğunluğu olabilir.

İyi forumlar dilerim.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri