HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Saints Row The Third Buna daha çok benzeyen, Saints Row 3'ü üçüncü kez inceledim ve geçen sonbaharda teknik olarak titreyen Nintendo Switch bağlantı noktasından yıllar sonra ikincisi. Bunu gündeme getiriyorum çünkü Saints Row The Third'ün sadece en sevdiğim Saints oyunu olarak kalmadığını, aynı zamanda ilk çıktıktan on yıl sonra kesinlikle eğlenceli olduğunu söylemek beni oldukça iyi bir konuma getiriyor. Volition, 4K sistemler için bu komik GTA Sevincini yeniden düzenleme zahmetine katlanacak olsaydı, öncelikle eski oyuna ayak uydurmak için biraz daha fazlasını yapacağını düşündüm. Henüz oynamadıysanız, işte bu oyunu neden oynamanız gerektiği. Saints Row 3, komik bir şekilde zirvede olsa da, 4 numaralı Matrix ve Mass Effect'in üzerimizde tam olarak gitmeden önce gerçekte hala bir ayağı olan son Saints oyunuydu. Bu ilişkilendirilebilirlik, 2011'deki en unutulmaz anlarından bazılarının temelini oluşturdu ve bunlar 2020'de harika olmaya devam ediyor. Çetenizin eski çatı katındaki Kanye West’in Gücüne uygun hale getirmek için bir helikopterden atlayıp paraşütle iniyorduk. Ve kaç kere çalsam da, Sublime’ın klasik ‘90’ların şarkısı What I Got’a eşlik ederek dolaşırken yüzümde hala kocaman bir gülümseme olacak. İlerlemesi hala akıllıdır, görevleri, etkinlikleri ve cesur sürüşleri tamamlamak size saygı ve para kazandırır; bu, çift elli tabancalar, savaşlar sırasında yedek olarak çağırabileceğiniz NPC çete üyeleri ve giderek daha aptal hale gelen silahlar gibi yükseltmeler için paraya çevrilebilir. Araçlar. Saints 3’ün hikayesi bile, bunun gibi tüm esnaf oyunlarının açık dünya jack'inde genellikle zayıf bir nokta görülmeye değer. Geleceğini görmeyeceğini garanti ettiğim iki eşit derecede komik son var. Saints Row 3, çizgi romanın çete savaşı hikayesi ile tanışmasının üstüne birçok eğlenceli ders dışı etkinliği de kattı. El bombası veya roketatar gibi belirli silahlar için olabildiğince fazla maddi hasar ve yıkıma neden olmak için belirli bir süre ve sınırsız cephane verilen kargaşa, yine de neşeyle eğlencelidir. Ve herhangi bir açık dünya oyununun yan görevinin veya ikincil aktivitenin bana, en iyi video oyunu fiziğini kasıtlı olarak bir Looney Tunes çizgi filminin duyarlılığıyla birleştiren ve sizi fırlatmaya zorlayan kendine zarar veren Sigorta Dolandırıcılığı modundan daha fazla keyif verdiğinden emin değilim. gevşek vücudunuz hareketli araçların önünde. Birkaç dakika içinde kendinize insanca olabildiğince çok acı verme hedefi. 2011'de olduğu kadar şimdi de keyifli.
Yeni Boya
Saints Row 3'ün remaster bölümünde daha fazla olmasını dilerdim. Dürüst olmak gerekirse, Steelport'un üzerine serpiştirilen yeni boya tabakası o kadar da çekici değil. PC'de oynadım ve Ultra ayarlarda bile gerçekten hayranlık uyandırmadı. Evet, araba modellerinin yeniden yapıldığını, karakter modellerine rötuş yapıldığını ve genel olarak gündüz aydınlatmasının daha iyi olduğunu söyleyebilirsiniz, ancak 2020'de yapılan bir şey kadar iyi görünmüyor ve iyi bir remaster en azından modern bir oyun olarak makul olun. Yağmur özellikle kötü görünüyor ve Saints 3'ün iyi dayanamadığı bir alan, aynı erkek ve kadın homurtularının size yüzlerce kez ateş ettiğini görmek.
Karar
Yalnızca dokuz yıllık bir oyunun yeniden yapımını teslim edecekseniz, özellikle Xbox One X ve PS4 Pro'nun yapabilecekleri kadar değil, bir konsol neslinin sonundaysa, bundan daha iyi görünmelidir. . PlayStation 5 ve Xbox Series X'in namlusuna bakıyoruz ve onların oyunları bu vasat güncellemeyi inanılmaz derecede hızlı yaşlandıracak. Yine de, altında gizlenen oyun temelde çok iyi dayandı ve geri dönen mürettebatın gül renkli gözlük görüntüsüne uymasa bile yeni oyuncular için hala iyi bir zaman olacak.
Yeni Boya
Saints Row 3'ün remaster bölümünde daha fazla olmasını dilerdim. Dürüst olmak gerekirse, Steelport'un üzerine serpiştirilen yeni boya tabakası o kadar da çekici değil. PC'de oynadım ve Ultra ayarlarda bile gerçekten hayranlık uyandırmadı. Evet, araba modellerinin yeniden yapıldığını, karakter modellerine rötuş yapıldığını ve genel olarak gündüz aydınlatmasının daha iyi olduğunu söyleyebilirsiniz, ancak 2020'de yapılan bir şey kadar iyi görünmüyor ve iyi bir remaster en azından modern bir oyun olarak makul olun. Yağmur özellikle kötü görünüyor ve Saints 3'ün iyi dayanamadığı bir alan, aynı erkek ve kadın homurtularının size yüzlerce kez ateş ettiğini görmek.
Karar
Yalnızca dokuz yıllık bir oyunun yeniden yapımını teslim edecekseniz, özellikle Xbox One X ve PS4 Pro'nun yapabilecekleri kadar değil, bir konsol neslinin sonundaysa, bundan daha iyi görünmelidir. . PlayStation 5 ve Xbox Series X'in namlusuna bakıyoruz ve onların oyunları bu vasat güncellemeyi inanılmaz derecede hızlı yaşlandıracak. Yine de, altında gizlenen oyun temelde çok iyi dayandı ve geri dönen mürettebatın gül renkli gözlük görüntüsüne uymasa bile yeni oyuncular için hala iyi bir zaman olacak.
ben teşekkür ederim.Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)